reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam poniedziałkowo
Donkat my mamy robota MPM już 7 rok i jeszcze działa :tak:co prawda to do koktajli się zepsuło i coś tam jeszcze ale mimo wszystko ciągle jest intensywnie używany...
Agulka jak po urodzinkach imprezki się udały? dzieci nie zdemolowały chatki?;-)
Gagulec podziwiam cię że chciało CI sie biegac do niani ,przedszkola i pracy piechotką ale tak jak piszesz są tego duże plusy:tak:a przedszkole to macie bardzo drogie:baffled::baffled:
Majandra jak dziś zdrówko???
Luandzia i jak poszło???
Aneta jak torcik udał się???
Justyna byłas u lekarza???
no i teraz najważniejsze spóźnione życzenia:zawstydzona/y:dla Natalki Igorka i Łukaszka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!
my mamy robota MPM od 9 lat i wszystko działa jak w zegarku, jestem bardzo z niego zadowolona:tak:
Monia chata nie zdemolowana, trodno było zajac dzieciaki CZYMŚ, ale dalismy radę, były konkursy, czas na jedzenie, zabawy, podówko tez i tory przeszkód zaliczyliśmy, malowanie twarzy też, więc impreza nalezy do udanej, ale CIĘZKIEJ:cool: nie dałabym rady pracowac w przedszkolu. Kolega Adasia się nie zjawił więc mój maleńki był jak w raju, on sam i 8 dziewczyn:-D, przenty tez mu sie spodobały: 3 samochody na pilota, wyrzytnie spidermana co pajęczyną strzela, puzzle 2x, gry x3, sdamochodziki małe x5, karty, słodycze, malowankę taką co można w wodzie malowac, walki talki od Mai:tak: Tort tez samokował bo prawie nic nie zostało, na szczęście w niedziele jak rodzina była to mama ( babcia) upiekła drugi:-)
witam

ziewam, ziewam i ziewam!!

druga nocke spalam sama, bo Jultika spala z tatusiem zpowodu goraczki. ale dzis sie kompletnie nie wyspalam-snily mi sie takie bzdety, ze szok!!

bylismy z z niunka wczoraj an pogotowiu, bo miala od soboty goraczke. niby ty;ko 38st, ale tak ja trzeslo zimno, jakby ze 40st miala. balalm sie, ze to angina. na szczescie jakis maly wirus i zadnych lekow nie mamy oprocz tego, co dawlaam.

dzis mam zebranie w przedszkolu. ciekawe, co ciekawego powiedza

Stas jeszcze ma drzemke?

:tak::tak::tak:

no wlasnie chyba sie skusze i zasponsoruje komus wygrana...

Zdrówka dla Julitki.

Majnadra zdrówka równiez Tobie,
Luandzia ?????????/
Justa???????????
Aneta jak tort Wam wyszedł i urodzinki??????/
Nuska jak Wasza impreza, 100 lat dla Igorka

reklama
Melduje się chociaż na chwilkę;-) tort super i urodzinki udane:tak: weselicho i poprawiny rewelacja:-) postaram się w pracy w środę coś więcej napisać bo ogarnąć się nie mogę:zawstydzona/y:
Igorku i Łukaszku spóźnione ale szczere życzenia 100 lat:-)

Jakis porabany dzien. Do lekarza planowalam isc tak o 14,bo przyjmowala od rana do 15.30a rano bylo w pip ludzi. Jade o 14,a ona juz na wizytach domowych wiec ide jutro. Przed 9 wylaczyli nam prad i wlaczyli jak bylam po mlodego. Jak przyjechalismy to oczywiscie zostalismy na podworku. Mlody spi wiec jestem

Dzień Dobry:-)
za oknem piękne słoneczko to i energii dużo:tak:Mateusz juz całkowicie opanował jazdę na 2 kółkach i teraz piraci jak nie wiem muszę mu kask kupic...
dziś jedziemy do arelgologa na testy wziewne

Luandzia gratulacje:-)

dzięki dziewczyny już na 90% udało mi się znaleźć patrona-pracę więc możliwę ,że już za parę dni dołączę do grona kobiet pracujących :-) chociaż trochę się boję jak to będzie bo troche wypadłam z obiegu

Wyniki mam dobre. EKG wyszlo chyba tez ok,bo nic nie mowila,ale opis za 2 dni,a w piatek mam jeszcze isc na krew na tarczyce. Przy okazji zapytalam o prace babeczka powiedziala,zeby pytac,bo jest czas,ze recepcjonistki odchodza i moze akurat sie uda.

Wlasnie kurier przyniosl mi kurtke i powiem Wam,ze do 50 warto byloby dac za nia. Wiec jesli macie ochote to polujcie,,bo jest duzy wybor rozmiarow i kolory sa chyba 3,czy 4 i co rusz nowe aukcje wstawia babka.

Luandzia GRATKI:-)

witam

jjeku, ale mam roboty!
co sie ogarne, to znowu cos!!!!!

w dodatku po poludniu musze jechac do maisatw wyjasnic sprawe z fv, a wcale mi sie nie chce...

szefo poczestowal tortem z okazji imienin- dupsko am po czym rosnac

ciepelko i pieklnie u nas

Zdane!!! Już dzisiaj zaliczyłam rajd po kancelariach bo muszę znaleźć patrona czyli ktoś musi przyjąć mnie do pracy ...jutro ciąg dalszy szukania

dzięki dziewczyny już na 90% udało mi się znaleźć patrona-pracę więc możliwę ,że już za parę dni dołączę do grona kobiet pracujących :-) chociaż trochę się boję jak to będzie bo troche wypadłam z obiegu

same dobre wiesci!!!!
ale, tak jak pisalla Aga, my to wiedzialysmy:-)

Wyniki mam dobre. EKG wyszlo chyba tez ok,bo nic nie mowila,ale opis za 2 dni,a w piatek mam jeszcze isc na krew na tarczyce. Przy okazji zapytalam o prace babeczka powiedziala,zeby pytac,bo jest czas,ze recepcjonistki odchodza i moze akurat sie uda.

Wlasnie kurier przyniosl mi kurtke i powiem Wam,ze do 50 warto byloby dac za nia. Wiec jesli macie ochote to polujcie,,bo jest duzy wybor rozmiarow i kolory sa chyba 3,czy 4 i co rusz nowe aukcje wstawia babka.

Luandzia GRATKI:-)

fajowo, ze z kurteczki ejstes zadowlona.
czasami warto zapytac tak mimochodem, a moze sie uda z praca-zycze tego

reklama
Do góry