Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro ide po skierowanie na badania to zobaczymy co w trawie piszczybo najbardziej dokuczaja mi dusznosci i kolatanie serca
powiedziałam jej że teściowa kupiła młodej na spółke z prababcią śliczne złote kolczyki na urodziny, a ta zaczęła wręcz na mnie krzyczeć, ze my nienormalni jesteśmy skoro ona jej kolczyki złote na urodziny kupuje, to co jej da na komunie czy na osiemnastkę
noż cholera tak jakbym ja sie o te kolczyki prosiła
chciała to kupiła co mi do tego jakie ona robi prezenty
hejka z rana!
wczoraj byla kolezanka z dziecmi, do tego Malgosia-kolezanka Julitki. oj, czasami dostawalm zawortu glowy, gdy trzeba bylo ich wszystkich upilnowac i pogodzic
w pon. mamy zebranie w przedszkolu. niestety nie mozna z dziecmi, wiec niunka bedzie w ten dzien pewnie u babci, bo nie dam rady jej odebrac, odstawic do sasiadki i zdazyc na zebranie
Agus, zakwasy sa?
Luandzia, ja to dokladnie nie wiem, co to za egazmin i co on daje?
chyba w sobote skocze na zakupki ciuszkowe, bo niunka ma malo bluzeczek z dlugim rekawkiem-pokonczyly sie;-)
byliscie an bilnsie? Julitka byla z tesciowa. jeszcze nam zostala wizyta u okulistki, bo nie bylo jje w pon.
pozdraiwam wszystkie kobietki!!!

spóźnione ale szczere życzenia również od nas:-)Również i od nas 100lat dla Zuzi :-)

niby zapowiadają ocieplenie a wogóle nic na to nie wskazuje
odstawiłam auto do mechanika, zrobiłam zakupki i kończę sałatkę jarzynową
potem biorę się za sprzątanie, a popołudniu z młodą będziemy robiły tort
ciekawe co nam z tego wyjdzie
z moim talentem może być kiepsko
ale cóż jak młoda zamarzyła sobie że będzie z mamusią piekła i ozdabiała to nie mogę jej odmówić;-) także trzymajcie kciuki;-)
mnie by po takim maratonie pewnie z łóżka nikt dzisiaj nie dźwignął