reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

A o czym będzie?

Bedzie o gosciu co urodzil dzieci i z ciekawosci chce obejzec,bo rodzil sc

Ja byłam dziś z Maciusiem na wycieczce z przedszkola.( Może wrzucę fotki, jak będę umiała podłączyć tel do kompa.) Miałam małe nieporozumienie z wychowawczynią, ale już jest ok.
Bylas,bo jestes pracownikiem,czy rodzice moga u Was jezdzic do pomocy?

W piatek mamy pasowanie na przedszkolaka i maja byc dzieci na galowo ubrane i tak sobie teraz mysle,czy nie zalozyc mlodemu koszuli jak przyjade,bo impreza jest o 13.30,a przedtem bedzie obiad, wiec koszula moze nie byc juz biala

reklama
Witam się o poranku jak zawsze z kawką;-) słoneczko za oknem więc żyć się chce;-) zaraz się ubieram i jade połazić po lesie:tak: może jakieś grzyby znajdę;-) miłego dnia:-)

Ja byłam dziś z Maciusiem na wycieczce z przedszkola.( Może wrzucę fotki, jak będę umiała podłączyć tel do kompa.) Miałam małe nieporozumienie z wychowawczynią, ale już jest ok.

A o co poszło????

Aneta
dużo grzybów masz???

Justyna jaki tam facet to kobieta przerobiona na faceta więc co w tym dziwnego że urodziła skoro miała nadal narządy kobiece

Ostatnia edycja:
Aneta sama sie wybierasz?? Ja tez w sumie wybralabym sie
Majandra my tez zostawiamy ciuszki do przebrania, wiec zostawie tam koszule i albo panie go przebiora albo ja jak przyjade

Wszystkie wyniki mam ok, tylko powiedziala,ze serce mogloby bic szybciej i dala mi skierowanie do kardiologa,ale nie wiem,czy wybiore sie

Witam. Maciuś chory. Przewiało go wczoraj na tym polu.
A o co poszło????
Ona powiedziała Maciusiowi jak wysiadał z autokaru, że ma założyć bluzę, a ja powiedziałam, że nie musi. No i podważyłam jej zadanie. Upsss. Niecelowo. :-p

ale nie wiem,czy wybiore sie
Dlaczego? A czegoś takiego, że serce za wolno bije, to nie słyszałam. Jaka może być tego przyczyna?

Witam się oczywiście z kawką:-) pogoda beznadziejna:wściekła/y:zimno, mokro, pochmurno:wściekła/y: na grzybach byłam z mamą i Markiem:tak: sama do lasu bym nigdy nie poszła bo nie mam żadnej orientacji w nim i na bank bym wyjścia nie znalazła:baffled::-D nazbieraliśmy bardzo dużo, aż w szoku byłam bo strasznie sucho w lesie. Także sporo posuszyłam, troche pomroziłam i kilka słoiczków zrobiłam:tak: no i na dzisiaj pyszny obiadek jak znalazła:-)

Anetka kusisz babo, kusisz... ciekawe,czy u nas tez sa. Musze mame nakrecic

Robie kapusniak na obiad i ciekawa jestem jak wyjdzie,bo moze ze 3 razy robilam

U nas tez brzydko, mam nadzieje,ze nie bedzie padalo popoludniu,bo mamy dzien ziemniaka po pasowaniu w przedszkolu

helooow;-):-D:szok: co tu się dzieje, że żadna się nie odzywa:szok: mam Wam wpisać nagane do akt;-):-D nam dzień minął jak szalony:baffled: do połudnaia objazd po klientkach i zbieranie zamówień a potem sprzątanie, gotowanie itp jeszcze M mi dołożył bo z nienacka wybrał się z kolęgą popołudniu na grzyby i przywiózł kosz opieniek więc znów miałam co robić;-) brykam już spać :-)

reklama
witam
u nas dziś na przemian słońce i deszcz ogólnie niefajna pogoda
miałam na wybory nie iśc(jechac)na wybory ale jednak się zdecydowałam i zagłosowałam na nic nie mówiące mi nazwiska ......byliśmy tez przy okazji u mamy a póżniej z dziecmi w piłeczkach ogólnie dzień zleciał miło i szybko
Majandra jak Maciuś sie czuje?zdrówka dla niego :tak:a jesli chodzi o produkty zbożowe w naszej diecie to bez obaw możemy jeśc;-)
Justyna jak kapuśniak udał się???

jutro od 8-15 ma u nas nie byc prądu buuuuuuuuuuuu....

weszłam teraz na stronę przedszkola Oli i zostałam w szoku a z drugiej strony urosłam i ucieszyłam się bo przedszkole bierze udział w konkursie ekologicznym i każde przedszkole może zgłosic max 3 prace plastyczne i w tej 3 jest praca mojej Oli:-):-):-)oczywiście jak tylko zacznie się głosowanie na pracę będę was prosic o oddanie głosu na moją córcię niestety trzeba będzie się rejstrowac ale liczę na was :-):-):-):-):-):-):-):-)ale mi się humor poprawił a buzia sama się śmieje:-D;-)

Ostatnia edycja:
Do góry