reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
I ja pozdrawiam :-)
Witam się o poranku już po drugiej kawie
a jakoś nie mogę się dobudzić
za oknem szaro buro i najchętniej bym zaszyła się pod kołderką i udawała, że mnie tu nie ma;-) ale trzeba wziąć się za jakąś robote
no i chyba podjade do mojej Gochy bo bidule powaliła rwa kulszowa:-(
Asia miło Cię widzieć:-) a o podwyżce to mogę tylko pomarzyć;-) może jednak jakaś premia wpadnie;-)
Donuś ciągle zapominam się zapytać jak sprawdza się dla Julitki to łóżko na antresoli? Nie bała się? Bo rozważam zakup dla Tuśki, ale mój M uważa że ona jest jeszcze za mała na takie łóżeczko

Asia miło Cię widzieć:-) a o podwyżce to mogę tylko pomarzyć;-) może jednak jakaś premia wpadnie;-)
Donuś ciągle zapominam się zapytać jak sprawdza się dla Julitki to łóżko na antresoli? Nie bała się? Bo rozważam zakup dla Tuśki, ale mój M uważa że ona jest jeszcze za mała na takie łóżeczko

Ostatnia edycja:
donkat
Fanka BB :)
hejka !
wpadlam na chwileczke, bo zagoniona jestem
Asia, jak samopoczucie? chyab Cie sciagnelam myslami, bo wczoraj myslalam co u Ciebie.
jak zyjecie? torba do szpitala naszykowana?
Anetka, Julitka spi na tym lozku juz kilka m-cy i nie bylo (odpukac) zadnego niebezpiecznego zdarzenia. ona ma wysokie to lozko, bo spanie sie zaczyna dopieor na ok.1,70m. swietnie sobie radzi z wchodzeniem, schodzeniem. zaluje jesnak tylko, ze nie zrobilismy drzwiczek, bo czasem jak sie zerwie w nocy z krzykiem ze snu, to sie boje, zeby nie spadla. jak sie ma mala przestrzen, to jest to super sprawa. Julitka jest dumna, ze ma takie lozko;-)
jak uszka Natalki? niunce sie juz ladie zagolily, lae nie mam jeszcze kupionych kolczykow na zmiane
ja sie skusilam i wczoraj probowlaam zalozyc sobie inne, ale jdnak przez paparanie sie tyhc uszu, to jeszcze nie mam zagojonych. musze czekac:-(
Majandra, zyjesz? dziciaczki Cie nie wyknaczjaa?
Monia, zdrowka dla maluchow. lepiej im?
a reszta milych pan co porabia?
wpadlam na chwileczke, bo zagoniona jestem
Asia, jak samopoczucie? chyab Cie sciagnelam myslami, bo wczoraj myslalam co u Ciebie.
jak zyjecie? torba do szpitala naszykowana?
Anetka, Julitka spi na tym lozku juz kilka m-cy i nie bylo (odpukac) zadnego niebezpiecznego zdarzenia. ona ma wysokie to lozko, bo spanie sie zaczyna dopieor na ok.1,70m. swietnie sobie radzi z wchodzeniem, schodzeniem. zaluje jesnak tylko, ze nie zrobilismy drzwiczek, bo czasem jak sie zerwie w nocy z krzykiem ze snu, to sie boje, zeby nie spadla. jak sie ma mala przestrzen, to jest to super sprawa. Julitka jest dumna, ze ma takie lozko;-)
jak uszka Natalki? niunce sie juz ladie zagolily, lae nie mam jeszcze kupionych kolczykow na zmiane

ja sie skusilam i wczoraj probowlaam zalozyc sobie inne, ale jdnak przez paparanie sie tyhc uszu, to jeszcze nie mam zagojonych. musze czekac:-(
Majandra, zyjesz? dziciaczki Cie nie wyknaczjaa?
Monia, zdrowka dla maluchow. lepiej im?
a reszta milych pan co porabia?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam.
AsiaKC, gotowa do porodu? Jak się czujesz? Jak chłopaki? Zdrowi?

Kolega Maciusia rok starszy ma już takie łóżko ponad rok i nigdy nie spadł i nie nie bał się.Bo rozważam zakup dla Tuśki, ale mój M uważa że ona jest jeszcze za mała na takie łóżeczko![]()
AsiaKC, gotowa do porodu? Jak się czujesz? Jak chłopaki? Zdrowi?
Nie, nie jest tak źle. Dzieci mam już wyszkoloneMajandra, zyjesz? dziciaczki Cie nie wyknaczjaa?

AsiaKC
Just mama
Hej 
Witam bez kawki, której nie pijam nigdy ;-)
Aneta - my chłopcom kupiliśmy pietrowe łózko jak PAweł miał niecałe 4 lata i nie było nigdy problemu - sama frajda
a górnw łózko zaczynało sie wysoko - jak u Donkat - na wys ok 170cm.
Ja spakowana, gotowa, ciąża donoszona ale młoda ani myśli wyłazić....
jestem zła bo zal mi czasu kiedy rodzina w komplecie. Zostały nam jeszcze tylko trzy tygodnie a ta siedzi i zupelnie nic sie nie dzieje...
Poza tym mamy mase rzeczy do zrobienia, i robilmy powolutku - i przed domem i w domu. Chłopcy zdrowi szkolą sie i przedszkolą. Dominika urwisuje i tak jakoś czas nam płynie.
Witam bez kawki, której nie pijam nigdy ;-)
Aneta - my chłopcom kupiliśmy pietrowe łózko jak PAweł miał niecałe 4 lata i nie było nigdy problemu - sama frajda

Ja spakowana, gotowa, ciąża donoszona ale młoda ani myśli wyłazić....

Poza tym mamy mase rzeczy do zrobienia, i robilmy powolutku - i przed domem i w domu. Chłopcy zdrowi szkolą sie i przedszkolą. Dominika urwisuje i tak jakoś czas nam płynie.
reklama
donkat
Fanka BB :)
witam z kawka:-)
alez mi wczoraj znow Julitka nerwow naszarpala!!!
Asia, faktycznie szkoda czasu, bo poki maz w domu, zawsze Ci bedzie latwiej. nie boisz sie jak sobie dasz rade z 4 sama?
juz sama nie wiem, jak sie u nas placi za przedszkole. zaplacilam mniej, niz obliczylam...
pozdrowionka!!!
alez mi wczoraj znow Julitka nerwow naszarpala!!!
Asia, faktycznie szkoda czasu, bo poki maz w domu, zawsze Ci bedzie latwiej. nie boisz sie jak sobie dasz rade z 4 sama?
juz sama nie wiem, jak sie u nas placi za przedszkole. zaplacilam mniej, niz obliczylam...
pozdrowionka!!!
Podziel się: