reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

no co kochana z szybą? Nic,
Auto stoi na podwórku , jak przyjedzie to rozbierze drzwi, jakos na stałe na razie zabezpieczy, bo jutro jedzimy na pogrzeb, więc prowizorka na razie musi być a potem to sie zobaczy w ogóle co się stało. A tak na marginesie to nie lubie tego auta i tęsknię za fiatem( Donuś):sorry::sorry::sorry:

reklama
no co kochana z szybą? Nic,
Auto stoi na podwórku , jak przyjedzie to rozbierze drzwi, jakos na stałe na razie zabezpieczy, bo jutro jedzimy na pogrzeb, więc prowizorka na razie musi być a potem to sie zobaczy w ogóle co się stało. A tak na marginesie to nie lubie tego auta i tęsknię za fiatem( Donuś):sorry::sorry::sorry:

przyjedz do mnie, to pojezdzimy, nawet dam Ci pokierowac;-):-)

sorry za składnie, ale jakos dziś znów nie myslę "normalnie":crazy:

Julitka ma czasami tekst: mamus, jakas taka nienormalna dzis ejstem:szok::-D:-D

wczoraj w przedszkolu poodgryzala z bluzki błyszczałki (swiecace ozdoby)!!!!!!!!!!!!!!to jest ulubione zajecie dziewczynek w grupie. prosila mnie bardzo o bluzke z blyszczalkami, bo dziewczynki maja. akurat mialam nowokupiona w ciuchach. a ona odgryzla 5 sztuk!!!

[/B]

przyjedz do mnie, to pojezdzimy, nawet dam Ci pokierowac;-):-)

HAHAHAHAHHA

Julitka ma czasami tekst: mamus, jakas taka nienormalna dzis ejstem:szok::-D:-D

wczoraj w przedszkolu poodgryzala z bluzki błyszczałki (swiecace ozdoby)!!!!!!!!!!!!!!to jest ulubione zajecie dziewczynek w grupie. prosila mnie bardzo o bluzke z blyszczalkami, bo dziewczynki maja. akurat mialam nowokupiona w ciuchach. a ona odgryzla 5 sztuk!!!
co się dzieje, mój młody gryzie, (nie odgryzł jeszcze) prasowanki, przyklejanki mówi że to żelki:sorry:

u nas teraz jest tylko 2,5stopnia więc zimnica...
wypadało by kawę zrobic bo coś mnie głowa boli,planuję też dziś skoczyc wkońcu do tej skarbówki po zaświadczenie

reklama
witam z kawka

myslalam, ze pospimy dluzej, ale niunke obudzil zapchany nosek i juz nie dala spac dluzej

maja u was w sklepach wedliniarskich pakowanie prozniowe? bylam dzis u Ali i zobaczylam te opcje. doplaca sie chya 1zl ale taka wedlina polezy ok.3tyg.w lodowce. dobra sprawa dla mojego P na wyjazdy. jutro musze zrobic sobie tu zapasy

Justyna
, ale zdejmujesz malemu te kalesonki w przedszkolu? ja nie szaleje jeszcze z grubym ubieraniem. w razie czego, to rano klade Julitce kocyk na nozki w samochodzie, zeby cieplej miala.

do niedzieli Mamy pomnik ma byc gotowy:-)a ja wlasnie wracajac od Ali zajade w niedziele na cmentarz i mam nadzieje, ze sie nie zawiode:-)

Majandra, ulzyli juz jak zaczelas prace, prawd? jak Macius sie zachowuje przy Tobie?

Do góry