Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gdzie się wszystkie podziewacie???

szkoda tylko, że ja w pracy. Wczoraj wracając z młodą z przedszkolka zaszłyśmy do lumpka i trafiłam sobie swietny pikowany lekko płaszczyk czarny na zimę, firmóweczka jak nówka za 35zł:-) ależ zacieszałam jak go ubrałam jak na mnie szyty

A i miałam jeszcze jedno pytanie bo pisałyście o czapkach i jakie czapki ubieracie dzieciom ? Bo ja też młodemu do przedszkola rano daję czapkę ale taką co nie zakrywa uszek.
witam
Agulka ja też dziś jakaś nerwowa nabuzowana chodzę ,chyba coś w powietrzu było bo Ola jak wróciła z przedszkola to też jakas płaczliwa była...
Melduję się i ja:-) dzisiaj wreszcie zapowiada się piękna pogodaszkoda tylko, że ja w pracy. Wczoraj wracając z młodą z przedszkolka zaszłyśmy do lumpka i trafiłam sobie swietny pikowany lekko płaszczyk czarny na zimę, firmóweczka jak nówka za 35zł:-) ależ zacieszałam jak go ubrałam jak na mnie szyty
![]()
Justka u nas na drugi dzień jest zaświadczenie do odbioru;-)
Ja witam.
Niech ten dzień juz się jak najszybciej skończy.
Niby nie piątek 13tego, ale jednak 13ty i to październik a to dla nas jest dzień pechowy.
Wsiadamy do auta, otwieram okno by wytrzeć lusterka i nagle CHRUP .......... i szyba juz się nie zamkneła ,jechałam z dziećmi z otwarta szyba a na dwiorze 3 stopnie.