reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam

No, może. Ale też zastanawiam się czy z nerwów można dostać wysypki? Bo on jej dostał, bo obiedzie, a zjadł go na siłę i dużo przy tym płakał i potem aż się trząsł.

a to czemu az tak zle bylo?

glowa mnie boli, bo mielismy wczoraj gosci do pozna.

dzis niedlugo przyjedzie druga tura.

w wdodatku pogoda kichowata. poslzabym chetni e spac...

Witam:-)
ja chyba cierpię na Atopowe Zapalenie Skóry:wściekła/y::baffled:
Ola w końcu już dziś idzie do przedszkola po tygodniowej przerwie a ja wieczorem wybieram się na sauny:-)cieszę się ale no własnie ale mam jakieś opory wyjśc w w stroju kąpielowym muszę sobie kupic 1 częściowy taki co zakryje mój okropny brzuch i fałdki :sorry:

Witam się i ja:-) oststanio strasznie zalatana jestem i tylko Was podczytuje:zawstydzona/y: ale obiecuję poprawę:tak: dziękuję za rozwianie moich, a przede wszystkim M wątpliwości co łóżka na antresoli:-) już zamówione:tak: a w sobotę zrobiliśmy sobie nawet wycieczkę do Wrocka żeby je obejrzeć i młoda była zachwycona:tak:
Monia ja też sie zastanawiam czy nie wyskoczyć dzisiaj na basen i do sauny;-) ciekawe czy moja Gocha dałaby radę:baffled: Tuśka pewnie byłaby zachwycona:-)
Donuś zmieniłaś już kolczyki Julitce? Pytam bo moja gwiazda chce zmieniać a jak przychodzi to się drze, ze ją boli i nie da zmienić:baffled: a patrzyłam dokładnie uszka się zagoiły i nic ją tam nie powinno boleć:no: chyba poprostu panikara mała po mamusi;-)

Monia,, idz na sauny, nie mysl o brzuchu. przeciez jest mniejszy, niz w zeszlym roku, a twedy chodzilas

ja musze sie umowic na mikrodermambrazje, bo mi kupon przepadnie

Aneta, jeszcze nie zmienilalam niunce, bo nie zdazylam kupic kolczykow:zawstydzona/y:tez sie wlasnie zastanawiam, jak to bedzie, bo Julitka kreci sobie kolczykami sama, a mnie raczej nie chce na to pozwolic. mysle, ze jak kupimy jkies ladne, to sie skusi i zmienimy.
ja z moimi tez zaczkeam jeszcze kilka dni, zeby mi sie juz tak na 100% zagoily

Donkat mam nadzieję, ze u Ciebie pójdzie sprawniej:tak: zmiana kolczyków trwała prawie godzinę:szok: z nieustający darciem się Tuśki:wściekła/y: do tej pory ma chrypę:baffled: zdjęcie poszło elegancko, pierwszy kolczyk już z jęczeniem a drugi za trzecim podejściem i ciągle darła się i wyła, że nie chce żeby ją bolało:confused: i wyrywała się:wściekła/y: myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok:zawstydzona/y: w końcu udało mi się ją namówić żebyśmy razem liczyły do dziesięciu i w tym czasie ma nie ruszać się i nie wyrywać to napewno się uda szybciutko i poskutkowało:tak:

no to faktycznie mialas nerwy.
ja po mojje histeryczce ez sie moge wiele spodziewac...

musze drukowac fakturki, ale drukarka glosno chodzi i chce, zeby JUlitka juz zasnela,,a ta lobuzica caly czas sie kreci i gada do siebie. ciekawe, kto jutro wstanie????????????????????????????

reklama
Do góry