justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Przybylam ze swoja...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, niestety, w Maciusia grupie dzieci są przymuszane do zjedzenia obiadu. Nawet jak im coś nie smakuje. Nie pochwalam tego.a to czemu az tak zle bylo?
a czego ciekawego szukasz?Ja juz bez kawki, ale za to z kanapką;-) gmeram sobie po allegro
oj nie fajnieNo, niestety, w Maciusia grupie dzieci są przymuszane do zjedzenia obiadu. Nawet jak im coś nie smakuje. Nie pochwalam tego.
Donus jak babcia? Tak jokś mi sie przypomniało![]()
A do mnie przyjechała szefowa i jak zwykle się zagadałyśmy;-) kurcze właśnie zaczął padać deszcz a moja Tuśka na 10 idzie z przedszkolem do kina![]()
No, niestety, w Maciusia grupie dzieci są przymuszane do zjedzenia obiadu. Nawet jak im coś nie smakuje. Nie pochwalam tego.