reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
O, rany! Ale macie dziwnie/fajnieA ferie mamy zazwyczaj co 5 tygodni tydzien wolnego a w okresie swiat BN,WN dwa tygodnie.

Witam się i ja:-) Tuśka dziś ze mną w domubo coś w nocy nie fajnie kaszlała i zachrypnięta:-( więc skoro mam 2 dni wolne wolałam ją zatrzymać dla pewności bo w piątek do pracy a na sobote i niedziele zgodziłam się pomóc znajomej i będę sprzedawać kwiatki koło cmentarza, zawsze jakaś dodatkowa kaska się przyda;-)
Gabidis miło Cię widzieć:-) a co do takiej częstotliwości ferii to może i fajnie ale dla mnie byłby to jednak problem
bo niby co mają zrobić rodzice pracujący w tym czasie z dzieckiem
Gabidis miło Cię widzieć:-) a co do takiej częstotliwości ferii to może i fajnie ale dla mnie byłby to jednak problem

donkat
Fanka BB :)
witam
wczoraj pol dnia nie bylo w firmi pradu i mielismy czas na porzadkowanie dokumentow. nic nie dzialalo, cisza, spokoj...
kupilam wkoncu Julitce kozaczki, bo balam sie, ze snieg wyskoczy a my bez butow. sobie tez kupialm kozaczki.
a ja sie zastanawiam, po co P molestuje o ten tv, skoro i tak nie mialabym czasu na ogladanie.
mowie wam, jestem tak zapracowana, nie mam w domu czasu na odpoczynek
ale smakowita, az slinka cieknie!!
a TY co porabiasz? pracujesz?
no wlasnie, i tu jest problem
Pozdrawiam kobietki!!
wczoraj pol dnia nie bylo w firmi pradu i mielismy czas na porzadkowanie dokumentow. nic nie dzialalo, cisza, spokoj...
kupilam wkoncu Julitce kozaczki, bo balam sie, ze snieg wyskoczy a my bez butow. sobie tez kupialm kozaczki.
Donkat ja się dziwię że wy tak długo bez TV wytrzymaliście....
a ja sie zastanawiam, po co P molestuje o ten tv, skoro i tak nie mialabym czasu na ogladanie.
mowie wam, jestem tak zapracowana, nie mam w domu czasu na odpoczynek
ale smakowita, az slinka cieknie!!
Siedzimy sobie w domku chorobowo.Dobrze ze sa ferie to dzieciaki nie opuszcza zajec.
a TY co porabiasz? pracujesz?
Gabidis miło Cię widzieć:-) a co do takiej częstotliwości ferii to może i fajnie ale dla mnie byłby to jednak problembo niby co mają zrobić rodzice pracujący w tym czasie z dzieckiem
![]()
no wlasnie, i tu jest problem
Pozdrawiam kobietki!!
AsiaKC
Just mama
Moja Dominika twierdzi ze kawa Majandry to owieczka :-)
Ogłaszam prośbę:
Zagłosujcie na moje hasło w konkursie, co? głosowanie jest od dziś do 29tego włącznie. Moje hasło to:
"FirstBike - biegiem na rower!!!"
GŁOSOWANIE - konkurs " Wygraj rowerek biegowy First BIKE lub odblaskową kamizelkę! "
Ogłaszam prośbę:
Zagłosujcie na moje hasło w konkursie, co? głosowanie jest od dziś do 29tego włącznie. Moje hasło to:
"FirstBike - biegiem na rower!!!"
GŁOSOWANIE - konkurs " Wygraj rowerek biegowy First BIKE lub odblaskową kamizelkę! "
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Dzien Dobry wszystkim:-)
U nas straszna ulewa za oknem
Dzieciaczki chorowitki jeszcze spia a ja dopijam kawencje i buszuje po necie.
Donka tak ja pracuje ale ze teraz akurat mam przypadki 2w 1(ferie,choroba dzieci) to sobie siedze w domciu.
To prawda ze z tymi feriami tutaj to problem dla pracujacych rodzicow tylko ze takich przypadkow ze rodzina pracuje to ze swieca szukac.Na moim osiedlu( okolo 60 domkow) pracujaca rodzina jestesmy tylko my! Reszta to pracujacy mezczyzni (sztuk moze 6) i dwoch taksowkarzy.Reszta siedzi na zasilkach albo samotne matki. O przepraszam moje sasiadka pracuje w szkole....godzine dziennie - pilnuje dzieci na przerwie po obiedniej.
U nas straszna ulewa za oknem

Donka tak ja pracuje ale ze teraz akurat mam przypadki 2w 1(ferie,choroba dzieci) to sobie siedze w domciu.
To prawda ze z tymi feriami tutaj to problem dla pracujacych rodzicow tylko ze takich przypadkow ze rodzina pracuje to ze swieca szukac.Na moim osiedlu( okolo 60 domkow) pracujaca rodzina jestesmy tylko my! Reszta to pracujacy mezczyzni (sztuk moze 6) i dwoch taksowkarzy.Reszta siedzi na zasilkach albo samotne matki. O przepraszam moje sasiadka pracuje w szkole....godzine dziennie - pilnuje dzieci na przerwie po obiedniej.
reklama
Podziel się: