justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Pospac do 10, toz to rozpusta... Z piatku na sobote mlody spal ze mna,bo mial powiedziane,ze jak sie obudzi i babci jeszcze nie bedzie to moze sobie wlaczyc bajki,a ze ciolek sie nie przykryje to spal ze mna. Do pracy szlam na 6, o 6.30 przelotem do domu wpadl S i jak byl zaskoczony jak mlody juz z pilotem rzadzil
Aga dja znac!
Majandra
U nas sobota pracujaca byla. I to bardzo. Oboje w pracy,z pracy szybko obiad i do szwagierki pomoc drzewka sadzic, ufff
Niedziela do bani,bo mielismy do lasu jechac,a caly dzien byla mgla,ze szok Strach bylo wyjsc z domu,a noz widelec sie czlowiek zgubi
Dzis parapety montowali, caly dzien tam siedzialam, w zimnym zimnie, kurzu i pyle,bo gipsuja i szlifuja i padam na ryjek

Aga dja znac!
Majandra

U nas sobota pracujaca byla. I to bardzo. Oboje w pracy,z pracy szybko obiad i do szwagierki pomoc drzewka sadzic, ufff
Niedziela do bani,bo mielismy do lasu jechac,a caly dzien byla mgla,ze szok Strach bylo wyjsc z domu,a noz widelec sie czlowiek zgubi

Dzis parapety montowali, caly dzien tam siedzialam, w zimnym zimnie, kurzu i pyle,bo gipsuja i szlifuja i padam na ryjek
:-)kochaniutki jest i malutkiiiii juz nie pamiętam kiedy moje były takie małe

parapety ladne, tylko jeden troche ciulowy sie trafil, ma takie jakby niepasujace palmki w jednym miejscu,no ale to kamien,a nie konglomerat i tego sie nie zaplanuje. Sciany robia sie bielutkie, gladziutkie i tak powiem Wam,ze mialam pi x drzwi pomysl na to wszystko,a im jest wiecej tym bardziej uklada mi sie wszystko. Kolory, lampy... Tescie zaplaca nam za gipsowanie, moi dadza nam na zmywarke i jakby co pozycza 10.000. Za kominek zaplacimy po montarzu, tylko za kuchnie musimy zaplacic 90% pozostalej kwoty,ale juz nie musimy sprzetu zamawiac teraz, wiec kolejne 6000 chwilowo zaoszczedzone. Odetchnelam,bo krucho z kasa by bylo
pani wczoraj powiedziała że ulubionym zajęciem Mateusza jest układanie puzzli że od kilku dni niczym innym się nie bawi.A i jestem zdziwiona i dumna że tak ładnie mu idziee angielski:-)