reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspólne odchudzanie;-)

reklama
ewi- ja palmersa całą ciąże i dupa rozstępy są:szok::szok:
a już obczajałam na allegro, a tu jak ze wszystkim na jednych działa na innych nie... teraz kupiłam w markecie takie z tańszych balsamów na rozstepy i cellulit chyba marki Perfecta, grzeje to strasznie po posmarowaniu a czy działa to się okaże...

patik, jeszcze gorszy jest ten co ziębi :p

a ja mam mega rozstępy po rossmanowym balsamie... pamiętajcie, żeby nie wystawiać rozstępów na słońce puki całkiem nie zblędną

Zbieram się na siłownię ;)

Pinka jak widać nie na wszystkich działa buuu... Ja już mam kupione i dla mnie ok;)

ale Wam zazdroszczę tych chęci i zapału........u mnie zapał zgasł po tej skręconej nodze....poza tym strasznie nienawidzę warzyw a do owoców to musiałabym je dostać pod nos żeby zjeść. Wiem jestem trochę nie halo.....:-(
Waga 74kg przed 66kg
Pas 82cm przed 70cm
no i deprecha bo na lato w nic sie nie zmieszcze......

koncia a gdzie ja miałabym mojego flaka w rozstępy wystawiać??? nasz żywopłot to na razie niskie badylki wystające z ziemii-sąsiadów w bikini straszyć nie będę:no:
Milutek to co Ty jesz kochana? a może lajtowo coś zaczniesz, zeby nogi nie przeciążać? moja siostra mi dzisiaj zalecała hulaj hop:-)

no to moze i ja sie dolacze ;-)
waga sprzed ciazy - 55 kg waga obecna - 61 kg wiec do zrzucenia mam 6 kg, glownie w nogach i brzuszku bo jelly belly nadal mam niestety... i cellulilit jak z uk do polski:baffled:
mialam juz dzis brzuszki zaczac ale jakos nie wyszlo ... jutro sie postaram byle tylko chipsy i slodkosci ograniczyc;-)

reklama
u mnie wczoraj dzień bz słodkiego cud jakiś ahaha ;-)

po wczoajszych ćwiczeniach ja narazie nic mnie nie boli oby tak dalej:tak: mąz miał niezły ubaw:-D:-D teraz jem sniadanko:tak::tak:

Do góry