reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dziękuję laski. :) pisiora tak wystawiał , że hej ale buziaka nie chciał pokazać do zdjęcia. Mam trzy fotki ale nic nie widać prawie . Ja widzę bo widziałam na ekranie na żywo ale mąż i teściowa nie widzą nic :) ssal kciuk akurat . Waży 276 gram :)
A ile juz ma cm?
To bylo polowkowe usg? :-)

Kasia jak ten czosnek jesz ? Bo ja masakra juz z cytryna próbowałam juz z ciepłym mlekiem i miodem taki ostry dla mnie czuje go w przełyku , a tylko 2 ząbki dałam

Mi maz dzisiaj zrobil paste z papryki. Uwielbiam, zjadlam juz 4 grzanki i zastanawiam sie czy jeszcze kilku nie pochlonac :-)

Rano jadłam kanapkę z jajkiem gotowanym i dałam go na kanapkę. Później zrobiłam sobie pastę rybna i dałam zmielony czosnek. Ja lubię ostre, jedynie co mi przeszkadza to ten zapach w buzi :D

Tak polowkowe. Nie wiem ile ma cm bo teraz już mi tylko wagę sprawdziła i wymiary ale uda główki brzuszka itp.

Ja mam święta wege ale mogę Wam napisać co robię.

Anka super ze Cię wypuszcza :*

Ola szkoda mi ciebie kochana :*

reklama
Dziewczyny z brzuszkami - jak Wasza cera? Mi sie strasznie pogorszyla. Wyskakuja mi na twarzy czerwone placki, krosty. Wygladam strasznie, i czuje sie brzydko

Do góry