reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia : pochowane sa rożnego rodzaju jajka z czekolady baranki zajączki po ogrodzie wszyscy kupują i chowają i potem dzieci szukają :-) i ten który znajdzie najwiecej to najbardziej baranek święty o nim myśli i go strzeże . No o ubaw maja dzieci , zreszta dorośli tez bo moj S to zadowolony i zawsze goni i pomaga szukać najmniejszym :-)

Kasia : pochowane sa rożnego rodzaju jajka z czekolady baranki zajączki po ogrodzie wszyscy kupują i chowają i potem dzieci szukają :-) i ten który znajdzie najwiecej to najbardziej baranek święty o nim myśli i go strzeże . No o ubaw maja dzieci , zreszta dorośli tez bo moj S to zadowolony i zawsze goni i pomaga szukać najmniejszym :-)
Super zabawa, szkoda że u nas tak nie ma. Chociaż w taką pogodę jak u mnie i tak by pewnie nic z tego nie było, bo nawet nie chce się wyjść z domu :D

No i padlam i dopiero wstalam. Dobrze, ze dom posprzatny i w sumie nic juz robic nie trzeba.
Ola, bidulko - zdrowka zycze. Odpoczniesz sobie jutro, pozniej sie poobjadasz przysmakami ;-)
Dorcia, za rok pojdziesz juz z dzidzia albo chociaz brzuszkiem :-)

No i padlam i dopiero wstalam. Dobrze, ze dom posprzatny i w sumie nic juz robic nie trzeba.
Ola, bidulko - zdrowka zycze. Odpoczniesz sobie jutro, pozniej sie poobjadasz przysmakami ;-)
Dorcia, za rok pojdziesz juz z dzidzia albo chociaz brzuszkiem :-)
No mowie ci Anetka , juz nie daje rady jak odcięta od życia od świata w tym łożku :-(((

U nas tez jest zwyczaj chowania jajek w parku, ale czesto jest brzydka pogoda i nici z tego to ja chowam po calym domu i maz z corka szuka, dla malej to frajda

reklama
Biedna Ola :( zdrowia dużo!

ja wpadłam na genialny pomysł żeby upiec mazurka :p ale wyszło ciasto krucho-biszkoptowe na wierzchu c masą krowkowa z malinami borowkami i migdałami i kropeczkami z gorzkiej czekolady o_O
zaraz mój idzie kopać piłę. .. poodkurzal i pomyl podłogi a ja będę piekła babeczki z małą :)

Do góry