reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

AniaH Smerfetko nasza, jak smutasz tym bardziej się odezwij, wygadaj :) Gratuluje nowego członka rodziny, jeszcze trochę i Ty się doczekasz i znów się powiększy :) nie ma innej opcji :)

Tatianka za Twojego tatę mocno trzymam kciuki, dobrze, że są postępy bo to zawsze podnosi na duchu. Może uda Ci się teraz trochę odpocząć.

KasiaMarysia to normalne, że sie martwisz, w końcu go kochasz :) miejmy nadzieje, że to nic groźnego.

Anka kurde masakra, az mi serce zabiło mocniej, daj znać jak wyniki będą.

Kasia a jak się imprezka udała? :)

Viola biedny synuś, a w niektórych przychodniach tak jest a później i tak się okazuje że nie ma miejsc i za 3 dni dopiero mogą przyjąć, ale z dziećmi to chyba tak nie mogą...

Ja tak wczoraj sobie myślałam, że okres mam mieć 31 ale że ostatnio o 1 dzień się spóźnia to liczyłam na 1.04 ze to wrednisko przylezie... a teraz wydaje mi się że to może być dzisiaj.
Tak, udała. Nawet troszkę potańczyliśmy :)

reklama
Anka - trzymam za Ciebie kciuki! Trzymaj się!

A ja was dziewczynki czytam na bieżąco, ale jakoś nie mam weny ani siły pisać:(
Jestem ciągle zmęczona i padnięta... nie mogę się wyspać i odpocząć:( Nie wiem czy clo tak na mnie działa czy inna cholera... Ale przystopowałam trochę i chyba na lepsze mi to wyjdzie:)

Mialam zlecone badania ale odwołali bo mialam robione badanie o 23 wiec nie chca tak czesto zeby nie podrazniac.
Oni sie trzymaja tego ze jak wlozyla mi wziernik to było czysto wiec krew nie jest z macicy. Badanie jutro bedzie

a usg przez brzuch nie mogą ci zrobić? mocz wzięli do analizy? no kurde ogólnie usg nerek chyba powinnaś mieć i pęcherza :( biedna jesteś w tym szpitalu. .. wysyłam uściski :*

Dzieki dziewczyny
No mialam usg w nocy wiec nawet doba nie minela i dopiero jutrk mi zrobia.
Mocz oddany. No narazie nic mnie nie boli ale na papierze slady krwi sa

Anka - będzie dobrze! To pewnie krew z cewki skoro wczoraj Cie badali i w pochwie było czysto.
KasiaMarysia - a dobrze:) Byliśmy na naszej działce, na której może w przyszłym roku ruszymy z budową domu:)
Rodzina jak zawsze dała się we znaki, ale widocznie tak musi być:)

reklama
Do góry