reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nadziejka , a od strony męża jest więcej kobiet czy facetów ? Tz np . Ma braci siostry ???
Moj ma 4 siostry wiec wiedziałam ze dziewuszka bedzie ! Wiadomo ze moze mieć syna ale jak bedzie miał np 3 dzieci to 2 z tego napewno dziewczynki , tu chodzi o prawdopodobieństwo Tym sie sugeruje bo płeć dziecka jest jedyna rzeczą zależna jedynie od faceta .

Hej. No dziś będę miała usg nerek. Wczoraj lekarz zasugerowal że moge miec kamienie w nerkach. Zobaczymy co wyjdzie z badania

Moja buzi wyglada lepiej , ale pierwsze 3 miesiące to wszystko miałam : pryszcze , cienie pod oczami , codzienne mdlosci okropne , bóle krzyża , zmiany nastroju , migreny ... Wszystko ! No i dużo grubne tz wszędzie tak koło brzucha i taki rozlany brzuch mam i wysoko, a przy synu miałam piłkę do kosza :-)

Olcia jeszcze nie mąż,kochana nie rozpędzaj się hehe;) taak? To tak mozna sie tym sugerowac? No mój ma 2 braci tylko ,że jeden jest rodzony a drugi przyrodni ;)

Ojoj Ania biedna . A nerki Cie bola?

Olcia no ja mam taka jakby wysypke na buzi bo to nie jest takie zeby mozna bylo wydusic czy cos tylko taki piasek .

reklama
Do góry