reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jestem taka zabiegana że nawet nie wiem kiedy napisać :/ ale czytam na bieżąco.
Zaczęliśmy remont domu, pomału już jeździmy za panelami, płytkami, farbami. :)

Łóżeczko przepiękne. Tak jak życiowa napisała-ma urok :)

Patrycja witam :* opowiedz o sobie coś. Ile masz lat, która ciąża, z jakiego województwa jesteś :)

Super lozeczko :-) Twoje szczescie, ze sie tak szybko zdecydowalas :-)
Czesc Kasia, jak sie czujesz??
od 3 dni nie wymiotuje, a to dziwne bo w święta tak jadłam i myślałam że całe noce spędze w łazience, a tu nic. :)
Ogólnie dobrze się czuje, jedyne co mi przeszkadza to senność. Jest 19 a ja oczy mam na siłę otwarte :/

Tak więcej to pochwalę się że zdałam egzamin z wizażu. Może pamiętacie jak miałam egzaminy w styczniu, dziś przyszły wyniki :)

Chodzę prywatnie więc nie ma tak że się umawia na dany termin, tylko on przyjmuje cały tydzień oprócz środy i się jedzie i czeka w kolejce :) nieraz schodzi 2 godziny zanim się wejdzie, ale jest bardzo fajny i tani. Myślę że wybiorę się za 2 tygodnie to już powinien mi potwierdzić ;)

Kasia a ile to już dni minęło? :) który to dc? no i ciesz się kochana ze nie wymiotujesz ale tak skromnie się ciesz :p bo to lubi wracać hehe niestety...

reklama
Do góry