Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej czy ten post na pewno do mnie? Ja nigdy w ciąży nie byłamDowela karmisz piersią ? A mówiłaś lekarzowi że się starasz o dziecko? Pamiętam jak koleżanka mi nie dawno mówiła że jak karmiła piersią to lekarz powiedział że nie musi brać tabletek anty bo wtedy organizm jest nie płodny i też nie brała i nie wpadła. Jakie to ma działanie to niewiem. Przed chwilą jeszcze do niej zadzwoniłam za pytać dokładnie![]()
Będzie będzie kwiecień :* :*Mamakulka, ostatnio bardzo mnie mdliło, kręciło mi się w głowie, a piersi jak by ważyły tonę i dzisiaj bete robiłam i cykl stracony (czułam się tak chyba przez ten zastrzyk) ;/ ale się nie łamię, kilka łez popłynęło, ale już jest lepiejKwiecień będzie moim miesiącem
Teraz tylko trzeba czekać na @ ;p
Myślałam że Dowela karmi piersiąDowela Karmi???