reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

kamila sluchaj oli!pupa do gory i starajcie sie co dwa dni!ja tak zaszalm;)

dora ja mam usg kolo 4 maja..chce poczekac troche zeby juz zobaczyc cos:)
ja biore sie za mycie okien!:)

a mowilam ze boje sie ze jak bratowa wroci to beda klopoty..i juz wykrakalam:)poklocilam sie z mezem jak cholera!:(

reklama
kamila sluchaj oli!pupa do gory i starajcie sie co dwa dni!ja tak zaszalm;)

dora ja mam usg kolo 4 maja..chce poczekac troche zeby juz zobaczyc cos:)
ja biore sie za mycie okien!:)

a mowilam ze boje sie ze jak bratowa wroci to beda klopoty..i juz wykrakalam:)poklocilam sie z mezem jak cholera!:(

Najpierw to czekam az sie okres skonczy :-p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie kupiłam dziś w aptece kapsułki drożdży piwowarskich bo mam takie miękkie paznokcie i wolno mi włosy rosną !
Kasia - o prasowaniu nawet nie mów ! Ja mam gore !
India - bidulko ! Witaminy pij !
MalaMi - ja wiem ze następny cykl jest twój !
Magda - zrób test za 2-3 dni !
KulCia - :*
Dora -jak twoje żęby ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Hm mam brać paracetamol i zobaczymy. Ja się nie zgodziłam na rtg i zrobił dr kanały jakoś bez tego. Takie urządzenie miał i coś tam podpinał i sprawdzał czy pika. Pobolewa jeszcze. Jak mi nie przejdzie do poniedziałku to pewnie dostanę antybiotyk.

reklama
Do góry