reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Na aplikacji się tak psuje ta tabelka.

Nic nie dostałam na razie. Tu jest taka pustka , że szok. Szpital ogólnie ładny i przyjazny ale normalnie jak opuszczony. Ważne ze mam własną łazienkę bo łazić po tych korytarzach to bym skisla.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ciśnienie miałam 147/82 ostatnie które mierzył przed wyjściem. Skakalo ogólnie i jedno z mierzonych wyszło 150/100 później chwile znowu niższe i tak ciągle.

No właśnie mialam pisać gdzie kulka
Wszystko ok?
No to bede brala bo wiem ze jak mdli czy wymioty sa to znaczy ze duzo progesteronu jest w organizmie to myslalam ze to zbedne wtedy
Ale jak mówicie zeby brać to ok

Kulcia kochana oby Ci to unormowali jakoś, a puls mierzony miałaś?
Dobrze, że z Igim ok.

Ola wierz mi, że te nudności nie są dobre ale można z nimi żyć. Ja bym tak ciągle leków nie brała. Ciąża wiąże się z wieloma stanami, później zacznie Cię boleć kręgosłup i też będziesz leki brała? Trzeba przecierpieć jak to mówią.

Kurde tak pisało na necie ze jak organizm wytwarza duzo to zoladek nie pracuje jak powinien itp te internety:/ :/

Ok to normalnie wziąć teraz i druga później?

Tak weź Ola :)

Nie miałam mierzone pulsu tylko ciśnienie i usg zrobili. Takie pomiary miał Igi jak na polowkowych normalnie. Główka, bębenek, udko i inne przepływy :) miło go było znowu zobaczyć. Kurde ten szpital a ten jeleniogorski to niebo a ziemia także życiowa jak masz jak to tutaj od razu w razie czego. Tam byłam splakana po 3 minutach rozmowy przy tym plamieniu a tutaj się nawet posmialam z lekarzem.

reklama
Ola bierz luteine dla dobra dziecka.
Ja bralam luteine dopovhwowo dwa razy dziennie i duphaston 3 tabletki dziennie i nie miałam mdłości. I tak od 10 tygodnia do konca ciazy.Mdłości związane są raczej z rozwijającą sie ciążą niż z progesteronem. Między innymi hcg potrafi wzmagac nudności.

Do góry