reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny!!! Wali mi całkowicie, byłam dzisiaj w pracy i dosłownie mam na nią uczulenie, mam kaszel, boli mnie gardło jak tam byłam to bolał mnie brzuch i moje bojowe nastawienie nie będę tu już dłużej pracować. Jak wyszłam poszłam zrobić zakupy do pamso i kurde tam szukają pracownika i się zastanawiam, bo generalnie jeszcze nie tak dawno brzydziłam się surowego mięsa, ale z drugiej strony oni mają ładniejszą kaskę od nas, niedziela każda wolna soboty krócej czynne, nawet drugą zmianę kończyć o 19/20 to nie to co u nas o 22. a że klienci marudzą i wzdychają no to nic wszędzie są fajni i nie fajni klienci. Chociaż meneli nie ma. Chyba jutro złoże CV co ma być to będzie, tylko co jak zajdę w ciążę? Komuś nowemu nie pieprzne zaraz l4. Aw ogóle to sorki że Wam tak tą moją pracą głowy zawracam.

Kulcia ładny ten szpital :) ale nie wypisuj się, lepiej niech Cię sprawdzą od A do Z i wrócisz spokojnie do domku

Wy tu macie fazy na owoce a ja na pomidorki papryczkowe noo mega są, zjadłam połowę za nim wróciłam do domu

reklama
Czekam w kolejce do lekarza.
Kulcia, zostan, przynajmniej usg robia i masz takie luksusy, ze korzystaj ;-) jestes pod opieka, to zawsze lepiej. Nie bedziesz sie martwila tym nadcisnieniem.

Czarna, no! Od razu lepiej :-)
Moze szyjka wariuje wlasnie przez infekcje i dlatego nie umiesz jednoznacznie okreslic jej polozenia. Odczekaj dwa dni i dawaj tu pozytywa :-)
Wiki, bierz nowa prace, nie miej wyrzutow jesli zajdziesz w ciaze. Zdaj sie na los. Tak sie w tej biedrze meczysz, ze naprawde szkoda zdrowia kochana.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Olcia - ja żadnej luteiny nie brałam ani progesteronu , bo normalnie sam sie produkuje podczas ciąży do wytworzenia łożyska , ale jak jest go mało to dają . Mi nawet nie dali po poronieniu a pytałam bo wiem ze w Polsce tak , a tu nie chcieli ze po jednym poronieniu nie bedą mnie leczyć bo jedno każdej zdrowej moze sie zdazyc , a jeżeli chodzi o nudności to tak mi powiedziała ze to jest dobry znak , bo to znaczy ze ten chormon sie produkuje . W tej ciąży poronionej nie miałam ani przez 2 minuty mdlosci . Mowie ci tu o moim przypadku , ale każda kobieta inna .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Olu dlatego powinna mi zlecić czy mam dobry poziom tak jak ten pierwszy gin a nie odrazu dala
Ja sie zapytam na wizycie czy mam to kontynuować czy nie
I tez właśnie kuzynka mojego jak miała mdłości to się cieszyła bo mówiła ze czytała ze jest mniejsze ryzyko poronienia bo się dużo progesteronu produkuje a on utrzymuje
Dlatego pytałam dziewczyn czy jest sens jak mnie mdli to znaczy ze nie mam niedoborow no ale tutaj piszą ze mdłości nie maja nic wspólnego z progesteronem.
No ale tez jak mówisz mama w jednej miała w drugiej ze mna w ogole nie mdlilo ja to zależy

Ostatnia edycja:
Kasiu354 masz zachcianki mówisz a ja nie mam i malo jem
Jutro jade do mamy to sie najem za wszystkie czasy wszystkiego obiadunio i truskaweczki mi odmrozi:D
A masz jakieś objawy?
Bo ja gdyby nie mdlenie czasami to nic
No brzuch juz zadko boli
Cycyki nie bola
Tylkl duzo śluzu mam a tak to spoko:)

Ostatnia edycja:
reklama
KasiaMarysia no dziwne ze nie miałaś tego usg przypadającego na koniec 1 trymestru. teraz w sumie w przeciągu dwóch tygodni powinnaś mieć polowkowe ze wszystkimi pomiarami dokładnymi. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry