reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Część wszystkim :)

Jak ktoś będzie aktualizował tabelkę to baardzo proszę mnie usunąć, ja już nie mam siły z każdym miesiącem to samo. Po prostu muszę się pogodzić z tym, że nigdy mi się nie uda. Czy się nastawiam dobrze czy źle ***** to daje. Nie wiem jak przetrwam ten miesiąc, masakra jakaś :(
Ale będę zaglądać czasem.

Ania teraz to już musisz mieć II kreski, a później Dora. No komuś musi się udać!

Wiki :** nie poddawaj się kochana! Badali się się z mężem? No czasem tak jest kochanie.... trzymam za Was kciuki !

Ja też się witam z rana , o 4 się obudziłam bo mały kopał zawzięcie jak się wody napilam. Chyba dzisiaj jego dzień :)

Leżę jeszcze w łóżku bo wstawać się nie chce . Śnieg mam za oknem!!! Glodna jestem i nie wiem co zjeść dobrego.

Mąż jedzie dzisiaj na zlecenie z firmy

Życiowa no okropienstwo ale szkoda że musisz uczestniczyć w malowaniu kochana bo to smród straszny .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki - zostań z nami , tylko poprostu nie poddawaj sie presji zachodzenia w ciąże;-)
KulCia-co tam jesz ? Ja zjadłam grzanki z konfitura i kawka z mlekiem :-)
Tatinka- jak samopoczucie ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki moja kochana... nie poddawaj sie. Blagam. Wiem, ze to swira mozna dostac z tym wszystkim, okres, plodne, i to dlugasne oczekiwanie - udalo sie czy nie. Ale w koncu musi sie udac. Masz kochanego meza, przetrwacie razem oczekiwanie.
Masz niedlugo wizyte, prawda? Nie podddawaj sie. Uda Wam sie. Na pewno! Nie moze byc inaczej. Po prostu nie i juz!
Sciskam Cie mocno mocno mocno i tule ogromnie ;***

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tatinka, to jak, wybierasz sie na bete? Jak sie trzymas kochana?

zyciowa, nie wdychaj za bardzo tej farby, wietrz sie albo cus, hmm?

Kulcia, niech Igi kopie, a coo, no nie? ;D

Olcia, juzz dbasz o swoje cisnionko, kawusia z mlekiem i grzanki, mniaaam!

Ja wlasnie robie hamburgery , taka ot zachcianka M. I do tego mnie chorobsko bierze. Dawno nie chorowalam. Ale czuje jak mnie pala poliki i czolo i gula w gardle stoi, tylko czekac na dalszy rozwoj, uhh..! Katar juz dolaczyl.

Milego dnia dziolszki ;***

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiki kochana nie załamuj się. .. sama wiem jakie to wszystko jest cholernie trudne. .. z jednej strony mega pragnienie posiadania dziecka a z drugiej wieczny stres i nerwy... ale uda się w końcu! !

tatinka jak tam kochana? mam nadzieje ze choć troszkę optymistyczniej patrzysz na sytuację :*

jak kupowalismy farby to braliśmy droższe i mniej śmierdzące[emoji14]bo mówiłam ze ja też będę malować i żeby nie było oparów :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry