reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kuleczko piękny brzuszkus. Muszę Cię gdzieś spotkać i pomacać to się może zarażę[emoji16][emoji738]

Moi synowie to Sebastian lat 8 i Krystian lat 6 . Generalnie półtora roku różnicy 18 miesięcy. A rocznikowo 2.

Ja ciuchów swoich nie chowam tylko za duże wyrzucam czyli na przyszła zime w rozmiarze S nie mam nic[emoji29][emoji29][emoji29][emoji24][emoji16]

Ja znowu zasnąć nie mogę masakra.

Ja się nazywam Sandra Tucho**** jestem u Kulci w znajomych i u Życiowej. A właśnie kiedy jakieś babskie ploty? Na żywo? Ja nie pracuje to mam free time

Miłego wieczorku[emoji8]

Ja właśnie teraz powinnam miec owulke. A po Niej ani widu ani slychu. Bielasik w niedzielę powiedział ze anatomicznie moja macica wygląda jak przy okresie w 15-16 dniu cyklu kiedy powinnam miec owulacje. Ale dzialamy nadal tak czy siak dla przyjemności[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Czarnuszka - dodałam cie !
Czarna madzia- masz racje ! Ja tak zrobiłam po poronieniu , na luzie i udało sie po miesiącu lol , ale na forum zostałam , przecież jak widzisz piszemy o wszystkim nie tylko o brzuchach i owulacjach .... :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Hej Czarna :)

Hej reszta babek :)

Życiowa jak żołądek? ;*

Sandra dawajcie się starajcie jak się da to pewnie :)

Teraz wg tabeli testuje Kamila i Mała Mi :)

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Dzień dobry witamy się i my :)

Witaj Madziu :* odpoczynek od forum ale seksik musi być :)

Też jestem ciekawa jak tam żołądek Życiowej. Ogólnie to Pawła tez bolał, ja miałam w niedzielę biegunkę. Może to jakiś wirus.

U Kamili dopiero pozytywny wynik owu był.

Masakra jak śpię za długo na jedynym boku to mnie brzuch boli. Chyba zacznę poduszkę podkładac i zobaczę czy to coś da.

mój żołądek dzisiaj ok :) dzięki za troskę ale zauważyłam wczoraj ze po całym dniu w pracy strasznie mi stwardnial brzuch... podejrzewam że od chodzenia i w środę powiem o tym mojej prowadzącej bo aż bolał. ..
słyszałam że gin może wystawić zwolnienie 50% wiec bym pracowała 4 godz ale zachowała wypłatę. .. zobaczymy w środę co mi powie o tej opcji. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czarnuszka - dodałam cie !
Czarna madzia- masz racje ! Ja tak zrobiłam po poronieniu , na luzie i udało sie po miesiącu lol , ale na forum zostałam , przecież jak widzisz piszemy o wszystkim nie tylko o brzuchach i owulacjach .... :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png
Widzę widzę[emoji7][emoji16][emoji170]

Hejo hejo. Jak sie czują nasze kochane ciężarówki[emoji16]??? I starczki?

U mnie lepiej chociaż jak poszłam do swojej bylej pracy to się nasłuchałam jaka to ja jestem chuda i nagadaly mojemu Jarkowi i ten siedzi nade mną i każe mi jeść.

Miłego dnia Wam życzę[emoji170]

Do góry