reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ola u mnie w sumie też tak jest. Jedynie jak lekarz prowadzący pracuje w szpitalu i ma dyżur o wpadnie zobaczyć ale to zależy od niego. Takto położna odbiera, no chyba że tak jak napisałaś są problemy to przychodzi lekarz

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu, a co.robisz, ze tyle chudniesz??

Kasia, no jakis pechowy tydzien.

Kulka, do ktorego.mieszkania sie wprowadzacie?? :-)

[emoji209] Adrianka, 23 tydzień

Dla mnie też nie miało znaczenia czy lekarz ze szpitala czy nie... ale od wczoraj inaczej trochę na to patrzę w swoim przypadku. .. :/
Póki co jeszcze 22.06 mam wizytę na fundusz u swojej. .. i zlecenie na glukozę mi da... a później to sama nie wiem co dalej...
Jejku jak mi się nic nie chce dzisiaj ... głowa mnie coś boli... chyba kawę sobie wypije :)

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

Ja prywatnie chodzę ale mogę rodzic w normalnym fajnie jakby byl przy porodzie ale nie musi :)
Ja widzę duza różnice między nim a tymi co chodziłam inni maja po 3 pacjentki a on 10 i chodzą do niego matki po porodzie wiem ze będę z niego zadowolona
Na necie tez nie ma negatywnej opini o nim
Bardzo dba o swoje pacjentki oczywiście znam przypadki o których mówicie
A tu jest wszystko na miejscu i w ogóle
India Ty tez w lux chodzisz prywatnie

Mamakulka e faktycznie takie małe? Jak meble ustawicie to nie będzie się można obrócić?
Tez dwa pokoje? I w Karpaczu?

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

Ten sam budynek to jest. Parter z oknami haha ja bym stawiała ze 40 metrów a nie 50. Dwa pokoje. Spora sypialnia i salon z aneksem mikro oraz przedpokój i łazienka. No kurde dla nas to spoko. Ja nie mam problemu z metrazem ale mój mąż wychowany na 200 metrach widzi inaczej. Moja znajoma w 4 osoby na kawalerce i zyla i dali rade dziecko jeszcze machnąc :D ładne i słoneczne ale minus taki: brak mebli kuchennych których nie posiadam. Mam lodówkę i kuchenkę ale meble ni chu chu.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry