reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mój ostatnio też raczej ciągle wyczuwalny. Może jest długi i przez sen się też rusza. W końcu są takie wierci pięty nie ?

;)

Sancia to Twoje paziksy? Nieźle!

Ja wstałam z obolałym lewym nogiem. Nie boli wiec nie urywam ale jednak jest jie fajnie. Jest taka zmeczona ta noga. Po prpstu pół nocy spałam w jednej pozycji. Cycki mnie bolą tak ze zaraz wybuchna.

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Dzien dobry.

Matko co za noc, spalam z mama. Kazala mi spac od sciany, tam materac wygnieciony jeny...w dodatku od 16 do 20 caly czas chodzilam i mala chyba spala. Malo sie rusza, wykonczy mnie to dziecko. Ciagle bym plakala, po prostu brak mi sil.

India mam nadzieje ze dzis nie zasnelas w drodze do pracy.

Sancia ladne pazurki, co to za lakier?

Nadziejka ja to nic jeszcze nie mam uprane[emoji17]

Kulcia moze sprobuj sobie cos miedzy nogi wlozyc do snu.

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Ja uprałam z nudów ale szczerze Ci powiem ,ze juz mi sie odechciewa tego prasowania . Nie sądziłam ,ze mam tyle ubranek . I juz chyba nic nie bede dokupowala ;p boze drogi nienawidze prasowac.

[emoji170][emoji179]Filipek , 30 tydzień[emoji179][emoji170]

Kurde ja to przezywam ze moje nie spi wcale A Ty Kasiu ze znowu za czesto spi. Pewnie bedziesz miala grzeczna dziewuszke ;)

Mi normalnie pod moim ciezarem piety sie takie twarde zrobily bola mnie okropnie jak chodze. A jak wstaje z lozka jak troche poleze to tak jakby mnie ktos kijem zlał tak mi dokucza wszystko.

Hej o jaaaa pospalam .. 12 godzin hehe szoczek[emoji14]Dopiero śniadanie jemy z Marysia :)

Chłodniej chyba troszkę dzisiaj i bardzo mnie to cieszy :) niech już do końca lata nie będzie upałów[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Kurde forum nam się zmienia w marudownie :D każda pisze swoje dolegliwości[emoji14]

KasiuMarysiu spanie jest okropne.

Nadziejka moje pięty tez jak skóra rekina i od tego mnie pieką .

Życiowa no to masz jak ja . Ja spałam wcześniej po 12-14 h a teraz najchętniej bym nie spala.

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Haha jajca normalnie konkretne marudy ;p
Ale sie objadłam czereśni,arbuza,loda i kabaczki aż mnie brzuch boli z przejedzenia.
Ja przed ciaza kawy pic nie musialam wcale a teraz jest dla mnie taka pyszna ,a boje sie pic ja troche no ale slaba sobie robie.

Do góry