reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa mi nawet pumeks nie pomaga haha ;p scieram czasami 2 razy dziennie i dupeczka ;p az sie takie płaskie zrobiły te pięty jakies kwadratowe kurde ;p
Kurde nie chce mi sie tych wszystkich ubranek prasowac nooo ;p

[emoji170][emoji179]Filipek , 30 tydzień[emoji179][emoji170]
Kurcze, jak tak czytam to sie zastanwiam.czy juz nie uprac swoich i uprasowac poki na chodzie jestem. Tez nie lubie prasowania, ale dzieciece mi sie lepiej prasuje niz moje czy M.
Ja jeszcze mam o tyle dobrze, ze jakbym tak ladnie mojego poprosila to pewnie zrobi to za mnie, ale szkoda mi wylorzystywac faceta skoro niedlugo i tak bede w domu

[emoji209] Adrianka [emoji307] 27 tc
+ 6,8 kg

reklama
India ja mam podobny tok myślenia z praniem i prasowaniem. .. ale w sumie myślę czy by na wrzesień nie zostawić tego bo może być chłodniej. .. ale bije się z myślami bo jak będą upały nadal to w ogóle nie dam rady... a tak będę miała gotowe w workach strunowych żeby świeże było. .. aaa sama nie wiem już[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

No wlasnie mi sie jeszcze za wczesnie wydaje :-) tez bym we wrzesniu wolala

[emoji209] Adrianka [emoji307] 27 tc
+ 6,8 kg

No ja czekałam na komodę i powiem Wam , że prasowanie faktycznie nie jest fajne teraz :) bol pleców najgorszy mimo , że robię to na siedząco.

Kolejna sierpniowka rozpakowana :) juz trzecia.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Kulcia ja staram się brać przykład z twoich doświadczeń właśnie ;)

A co czujesz jak czytasz ze kolejna rozpakowana? Oblatuje cie strach czy raczej czujesz pozytywne emocje?

Życzę wszystkim wcześniej urodzonym dzieciaczkom dużo zdrówka :)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Raczej już teraz pozytywne emocje. Juz taki etap , że dzidziuś będzie ok. Ta dziewczyna z porodowki jeszcze pisała do nas hehe ze po lewatywie i skacze na piłce i skurcze co 3 minuty wiec poród miała fajowy a to buduje :) szybko się udało. Rano kolo 10 pisała a o 13 juz Leo na świecie. Także spoko.

Ja bym chciała na meza doczekać :)

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Mamakulcia to zacisnij nogi[emoji14]a kiedy twój mężu wraca?

Ja też tak miałam na początku :) chodziłam żartowałam tu piłeczka tu masaż. .. do momentu aż mi wody odeszły. .. :(

A w ogóle to śniło mi się że przed datą cc dostałam skurczy i szłam na piechotę do szpitala i odeszły mi wody i wchodzę na ip i mówię że kurde lipa trochę bo pomocze im podłogi i śmiech. Wzięli mnie na porodowke a tam magiczne 8cm rozwarcia. .. i urodziłam sn ale się obudzialam...
Chciałabym tak szczerze moc urodzić naturalnie... naprawdę. Chyba hormony mi szaleją pod tym względem bo aż mi się płakać chce jak pomyślę o cesarce chociaż wiem ze to nie moje widzimisię a dla dobra małego taka decyzja...
Ach to było parę dni temu ten sen ale teraz jakiś mi się wyklarowal. .. ogólnie mało śnie co jest dziwne u mnie ...

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Do góry