reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzien dobry[emoji9]

Sancia bo jeszcze nerwicy dostaniesz tak jak ja. W 18 tyg to babelki czulam. Pamietam jak w 20 Magdzia miala przerwe i Życiowa kazala mi isc na ip a ja wiedzialam ze nic zlego sie nie dzieje bo po mnie dziecie zlosliwe i chciala mnie nastraszyc[emoji12]

Nadziejka na wizycie sie dowiesz. Mi przjaciolka mowila ze gdy dziecko caly czas sie kreci to moze byc pobudzone i zeby kawe odstawic calkiem.
Dlaczego mnie nie bola biodra??? Boze ja to zaczne rodzic i nawet nie bede wiedziala kiedy.

Życiowa przez reszte dnia mozesz sie lenic, leżeć i pachnieć[emoji12]

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

reklama
Ja zaczęłam czuć codziennie około 27 tygodnia dopiero .

Ja po pobraniu. Bolało jak cholera!! Wrr

Zabieram się za pompony.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Dziendoberek[emoji5]
OlaMagda moglabys podac strone ja nakiej zamawialas ta laleczke dla Milenki?
Jakie plany na dzisiaj? Ja moze wybiore sie na jakis spacerek z malym, jesli pogoda sie nie popsuje. Jak narazie sa chmurki i troche wieje. Obiad mam wczorajszy takze luzik[emoji5]
Myslicie ze jest jakas szansa ze na prenatalnych dowiem sie kto mieszka u mnie w brzuchu? W piatek jade na krew a 28.07 mam usg
Milego dnia wam życzę [emoji5]

10 tc [emoji219]

Ależ miałam nerwa i mam nadal bo chyba moja pralka dokonuje żywota :(
Zaciela się na wypompowywaniu odwirowywaniu i lipa. Samo wirowanie nie poszło. .. rozkrecilam ją. Filtr wyjelam. Czysty ale go oplukalam. Puściłam płukanie z wirowaniem i się udało ale i tak pranie jakoś bardziej mokre... zobaczymy jeszcze jutro... aaa przecież ja musze mieć sprawną pralkę szczególnie przy dwójce dzieci w tym noworodku. .. :(

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Sancia - to idz do tego lekarza bedziesz spokojniejsza , ja cie rozumie bo ja tak panikuje odkąd poroniłam...

MałaMi - podaje ci stronę laleczek LALKAMETOO.PL
Maja tez Facebooka i instagrama :-)
Dowiesz sie szybko o płci jak to jest chłopczyk , a jak dziewczynka to tak szybko ci nie powiedzą :-)
Ja sie dowiedziałam w 16tc wcześniej ciagle słyszałam nic jeszcE jnie widac .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

reklama
Do góry