reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tak strasznie mi przykro ,ze az mam lzy w oczach. Przeciez wszystko bylo dobrze do niedawna jezu.

[emoji170][emoji179]Filipek , 31 tydzień[emoji179][emoji170]

reklama
Kasia... nie znajduje słów. .. napisze tylko ze jesteśmy tu teraz dla ciebie szczególnie i chyba każda dziewczyna to potwierdzi ...

♡ Tymon ♡ 26 ♡

Kasiu Kochana, nie ma słów które choć trochę by Ci pomogły przez to przejść ;(
Bądź silna i pamiętaj jesteśmy tu...
Ściskam Cię mocno Słońce ;(

Jezu kochany!!!!! [emoji24]tak strasznie mi smutno ,
Kasienko nie wiem co napisac. Przytulam Cie malenka [emoji131]

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Zaczęło się na kropelce krwi, skończyło na krwotoku. W tej chwili nie ma zagrożenia życia dla mnie ale jeśli do jutra nie urodze to muszą mi zrobić cc, bo w powikłaniach może się zrobić jakąś martwica czy coś. Cały czas jest przy mnie lekarz. Ja do tej pory w to wszystko nie wierzę i nic do mnie nie dociera

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiu ktory to tydzien? :( nie wierze... Bardzo mi przykro.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu kasiu nie mogę uwierzyć !!!! Tak mi przykro [emoji17][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Ale co powiedzieli ze z czego to jest ? Niw mogą nic dać na podczymanie ? Boże święty

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

reklama
Do góry