reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
U mnie plamoenia chyba sie skończyły bo cały dzień dziś prawie nic. @ ma być planowo za 5 dni. Ciekawe ciekawe czy bedzie, czy znowu jakis problem będzie.

Dzis caly dzień na nogach jestem i też od siostry się dowiedziałam o tym zamachu bo nie miałam czasu nawet w tv zaglądnąć albo do internetu. Rano trening potem klientki, dopiero skończyłam a i na 20 lece do klubu i będę tam aż do 2 w nocy. Masakra. Chciałam się po klientkach troche przespać bo padam na pysk ale zasnąć nie moge[emoji29][emoji29][emoji29] za godzinę muszę się zacząć ogarniać. A jutro powtórka z rozrywki. Na 10 idziemy do restauracji w której będzie nasze przyjęcie weselne. A reszta dnia znowu na pracy aż do nocy. Czasami jestem taka zmęczona jak stara babcia. Ale mam godzinke na gnicie w łóżku to to wykorzystam. Chłopaki u dziadka ale w niedzielę ich zabieram do piątku bo mniej pracy mi sie szykuje ale to nigdy nie wiadomo, klientki z godziny na godzine przychodzą.
Miłego wieczorkuWam życzę moje drogie[emoji171][emoji8]

OlaMagda przepowiadajace zrobiły się bolesne i regularne. .. wiec magnez potas witamina B nospa. .. oprócz witamin zwykłych i kwasów omega jeszcze żelazo. .. a i się okazało ze mam bakterie w moczu i stan zapalny wiec urosept (czy jakoś tak) i globulki dodatkowo...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
To cały arsenał leków. A jak regularne te skurcze, co ile?

No mam nadzieję, że w takim razie mniej przytyjemy niż do tej pory, ale to jeszcze 3 miesiące. Muszę się bardziej ogarnąć pod kątem diety, bo za bardzo się rozpieszczam :-)

Adrianka [emoji307] 28 tc

Czarnuszka zabiegana jestes, to szybciej czas do @ zleci ;-) a moze jej nie bedzie :-)

Życiowa- to ja tez mam przepowiadające juz od 30 tc , czasem bolesne czasem nie czasem jest ich 2 dziennie a czasem 15 , ale nikt mi nie kazał leżeć , wręcz przeciwnie ! I to działa ! Im więcej cos robie spaceruje tym mam ich mniej ,orzywiscie oprócz kompletu witamin dla kobiet w ciazy biorę tez osobno magnez i potas z wapnem , i żelazo . Jak trzeba biorę nospe lub Apap.

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

były co 8 minut i coraz bardzie bolały. .. brałam magnez sama i nospe i doczekałam do wizyty. teraz tylko twardnieje ale nie boli.

Pewnie mialas stracha, bo takie skurcze co 8 min i do tego bolesne to i porod zapowiadac moga. Odpoczywaj duzo, lepiej nic teraz nie robic niz robic za duzo[emoji14]
Mnie twardnienia tez mecza i czasem skurcz zaboli, ale nie sa regularne i po jakims czasie puszczaja. Ja mam chyba te alvareza, bo mi sam dol sie spina, nie czuje spinki w gornej partii.

Powiedzialam mi gine tez ze to jest dobry znak te przepowiadające tz ze macica sie skurczą i ćwiczy do porodu i poród jest mniej bolesny , jest to całkiem naturalne , przy córce nie miałam , przy synu tez miałam i urodził sie 3 dni przed terminem bez problemów

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

OlaMagda pozwól ze będę swojego lekarza słuchała.
India tak szczerze ze się nie bałam bo wiedziałam że te porodowe bolą mega bardziej[emoji14]

reklama
zresztą z Mary tez miałam a i tak trzy tygodnie po terminie coś się zaczęło a i tak cc się skończyło wiec to o niczym nie świadczy tak w sumie...

Do góry