reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wydaje mi sie, ze lepiej brac niz nie brac. Jeszcze zalezy co i ile czego sie je. Mi tam daleko do zdrowego odzywiania niestety...

Adrianka [emoji307] 28 tc
Popieram ale od wit moze byc duzy bobas dlatego warto obserowowac. Teraz w szpitalu dziewczyna w 28 tyg ma synka i ma juz 1,4-1,6 i polozna powiedziala ze to moze byc od witamin. A ja biore i mam mala Magdzie.

Ola lek na infekcje drog moczowych. A dusznosci mam gdy mi tetno podskakuje.

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Marysiu, mala widocznie mlodsza niz myslisz. Pewnie urodzisz po terminie, albo ponizej normy i sie nie nameczysz przy porodzie :-) wazne, ze zdrowa. Co z tymi dusznosciami?

Ide po skierowanie do kardiologa, bo naprawde szybko sie mecze, wystarczy szybszy krok a mnie juz duszno, najgorzej jak to tetno skoczy to juz tragrdia nie wiem co ze soba zrobic.

To koniecznie niech Cie zbadaja. A w szpitalu nic Ci nie powiedzieli na te dusznosci?

Marysia dlaczego się smucisz ze tydzień młodsza? Przecież to nic.
W ogóle zrobiła Ci to badanie na 30 tydzień czy nie ta lekarka co miałaś w piątek wizytę?

To koniecznie niech Cie zbadaja. A w szpitalu nic Ci nie powiedzieli na te dusznosci?

Nie, ordynator na obchodzie byl zdzwiony ze leze tu bo mam dusznosci. A po tym leku to dzis zdycham doslownie .

Ola mialam w szpitalu dokladne badania.

reklama
No każdy robi jak chce:)
Mi się juz kończą doppelherza i kupuje pregna dha albo mama dha tam w tych pierwszych sa same kwasy a w drugich kwasy i malo witamin te najpotrzebniejsze.
Ja zjadam teraz masw zdrowych rzeczy.
I słucham się mamy ona nie brala witamin żadnych jadla zdrowo i to na co miala ochotę i ja się urodziłam 3,800 i nie choruje do dzisiaj nic mi nie było.
A na zeby i kości dla dziecka wole 5 jogurtów naturalnych zjeść

Kasia patrz żeby były kwasy i
dha w witamianach nie same witaminy.
Mi lekarz na tym etapie mówił żebym sam kwas brala.

W ogóle czytałam w gazetce u gina ze niektóre witaminy maja za duzo składników a niektóre za mało ponoć trzeba 500 mg kwasów albo wiecej jak sie ryb nie je w ciąży i właśnie w któryś tabletkach jest 500 chyba w pregna dha i omega med mama jak dobrze pamiętam bo w tym doppelcherz activ mama jest za malo tylko 200 mg. Nie wiem..

Ostatnia edycja:
Do góry