reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Witam ja tez z rana[emoji16] już nie takie rano z resztą. Do lekarza ide w czwartek na 16:45
Do innego bo do mojej pod koniec sierpnia. Plamien już koniec, jutro powinna być @ a kuje mnie brzuch jak przy owu. Ciekawe czy dostane, pewnie nie. A któraś z Was testuje??? Czy każda już odpuściła???
A nie masz PCOS?

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
cześć.
ja was czytam na bieżąco ale jakoś nie mam o czym pisać. u mnie ok :)
co do poruszanych tematów to na każdy już się wypowiadalam w przeszłości wiec bez sensu się powtarzać ;)
miłego wieczoru :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Sancia Czarnuszka nie ma pcos bo normalnie zaszla w ciaze ostatnio jej się tak porobiło i nie wie skąd.
I wydaje mi się ze inne objawy pcos i to choroba wrodzona.
pamietam jak CzarnaMadzia o tym mowila.

Ostatnia edycja:
ja przed pierwszą ciąża miałam zdiagnozowane pcos. wiec napisałam ze swojego doświadczenia. dziecko jedno juz mam. .. co więcej niektóre objawy same ustąpiły po pierwszej ciąży.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Bralas jakieś leki?
A dalej to masz?
wiem ze mozna zajsc tylko chodzio mi ze czesto sa jakies problemy z zajsciem jak sie ma ta chorobe
i trzeba sie leczyc

Ostatnia edycja:
Zgadzam sie z zyciowa bo tez mialam zdjagnozowane[emoji5] mi moj gin powiedzial ze jedynym lekarstwem na pcos jest wlasniw ciaza[emoji5] czasem trzeba wspomoc sie tabsami zeby zajsc ale sie zachodzi z pcos.

12 tc [emoji217]

reklama
Tak brałam. jako nastolatka tabsy anty. i na obniżenie testosteronu. później zaszłam w ciążę. po ciąży jajowody były drozne wiec regulowalam cykl duphastonem. później odstawiłam wsztstko bo ani nie wspolzylam ani nie planowałam ciąży. a później liczyłam na naturę. miałam dwa cykle regulowane tylko w przeciągu 2lat i przy ostatnim z luteina zaszłam ponownie w ciążę. co będzie dalej zobaczę jak urodze.

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Do góry