reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Przez ubranie widać spokojnie. .. boli jak cholera ale śmiesznie to wygląda jak nagle wyskakuje kulka odstajaca na ok 5cm i wędruje mi od żebra do biodra. .. to przeważnie stopa bo kolan i łokci tak mocno nie wypycha. .. albo pupę wypycha z jednej strony i przesuwa się na środek przez pępek na drugą stronę a po przeciwnej nogi prostować próbuje[emoji14]a poniżej pępka to rączki i łokcie czuje :)
Akrobacje ostre są aż mój się śmieje z tego brzucha. .. juz wie kiedy pupę wypina i daje mu klapsiory to wtedy się chowa i znowu wypina w innym miejscu[emoji14]No i czkawki dostaje kilkanaście razy dziennie. Wtedy też cały brzuch mi skacze :)

Mam nadzieje ze po drugiej stronie brzucha będzie spokojniejszy[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie to nie zdenerwowalo ale zaskoczyl mnie tym pytaniem hehhe. Ale tak szczerze to jakos szczegolnie nie czekalam na te pierwsze ruchy itp inaczej bylo z malym a teraz to jemu poswiecam wiekszosc czasu to jakos nie mysle. Jedynie to brzuch mi rosnie i nic mi sie nie chce

Bedzie smiesznie jak gin zapyta od kiedy dokladnie czuje ruchy [emoji5]
W ogóle to ostatnio wizyte mialam 1.08 a teraz dopiero termin jest na 12.09 szok! Urlop gdaies w miedzy czasie ma

Moja różnie, zdecydowanie mniej ruchliwa niż Radek, ale ma momenty, że się rozpycha na wszystkie strony i to czasami jest dosyć bolesne. Czkawkę to tak ze trzy razy dziennie miewa, gdzie Radek to po 8 razy dziennie miał i już mnie to męczyło.
Ja właśnie mam nadzieję, że skoro ona taka grzeczna w brzuchu to i poza nie będzie gorzej :-)
Myślę, że po tych wszystkich nieprzespanych nocach należy mi się teraz dziecko przesypiające nocki :-)

Ja to w ogóle nie mam planu na nocne karmienie... Z Radkiem było tak, że przez pierwsze kilka tygodni spałam w dużym pokoju i mogłam sobie tv włączyć w nocy i karmić te 40 min.
A teraz?? Mały pokój zajęty przez Radzia, w dużym M.będzie spał. Jak ja będę karmiła bez tego tv??? doskonale pamiętam, że poprzednio jak próbowaliśmy spać w pokoju bez tv to zasypiałam w ciemnościach i ciszy z dzieckiem na rękach..... Może by tak skombinować tv do kuchni hehe :D

reklama
MalaMi a myślisz ze zapyta? Mnie po 20tyg jakoś pytała położna i gin czy czuje i tyle.

Ja bym musiała być na znieczuleniu żeby nie skupiać się na ruchach bo się nie da nie zwracać na nie uwagi. .. juz nie chodzi o częstotliwość ale o to ze mnie to boli coraz częściej i przeszkadza...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry