reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

*zawsze jeszcze tyle pracy jest. Ale czas leci - juz 37tc :)

Dziękuję za życzenia zdrówka. Noc dzis lepsza, prawa dziurka mogłam oddychać chociaż :)

reklama
Czekam aż mój mąż wstanie i pojedzie po kapustę bo to podobno cuda działa :)

Viola zatoki paskudna sprawa. Mnie pomagały parówki sosnowe. Trzymaj się tam.

OlaMagda no juz na wyjściu jesteś . Na pewno zdążysz :)

KasiaMarysia Ty sobie tak nie przepowiadaj ze będziesz ostatnia moja droga! Ostatnie dwa tygodnie są najgorsze powiem Wam. Potem porodek i można się cieszyć maluchem :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wam pisze ze bardziej od porodu sie boje karmienia a wy mi tu o cyckach i zatkanych kanalikach [emoji31][emoji31][emoji31][emoji31][emoji31][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji32][emoji32][emoji32][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37]ratunku

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 37 TC

KasiuMarysiu pije i za 5 min idę to wysiusiac hehe;p
OlaMagda może akurat tym razem będzie lepiej z karmieniem u Ciebie;)
Kulcia biedna jak nie urok to sraczka nie?

Ja musiałam dwie koszule do karmienia zwezyc ręcznie bo kurde przyszły takie szerokie na dole ze jezusku; p

[emoji170][emoji179]Filipek , 35 tydzień[emoji179][emoji170]

reklama
Do góry