reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Juz po wizycie :-) Milena juz jest nisko ! Takze za tydzień dwa powinna juz byc , ma główkę na dole i plecki na lewo . Wyniki badań krwi moczu i śluzu tez mam wszystkie dobre . Pozostaje czekać [emoji1360][emoji257][emoji175][emoji258][emoji253]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 37 TC
Wow, Ola :-) superasnie. A ile wazy???

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

reklama
Viola, chyba lepiej bedzie jak nie bede pisala, nie chce rozbudzac Waszej wyobrazni... Pewnie juz rozbudzilam.kurde...

Ja chyba kupie kocyk minky, albo u uzytkownika makaszka albo milutka. Milutka ma drozsze, ale maja inne wzory niz cala reszta. Poki co sie zastanawiam jeszcze, i tak nie mam za co kupic poki co[emoji14]

TP 12.10

India - nie miałam usg robione , tylko słuchałam serca , i na dotyk brzucha określiła ułożenie bo juz jest tak duża . 5 lipca na usg ważyła 2kg wiec 6tyg pózniej to pewnie z 3400kg bedzie ważyć na moje oko lol [emoji5][emoji5][emoji5]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 37 TC

OlaMagda to nie będziesz wiedziała przed porodem ile waży? U nas by to nie przeszło :)

Ja owszem wyspana. Do 9 moje dziecko spało a teraz sobie leży na stole i się naswietla :) ładnie macha rączkami i nóżkami i czeka na zmianę pampersa i cycka :)

India na pewno ten poród będzie lepszy :***

Viola współczuję bardzo.

Ja zaraz lobuza położę spać i się umyje a potem pójdziemy na spacerek:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ok odzylam trick po śniadaniu i kawie...

Ola dziwne ze nie sprawdzają wagi przed porodem... no ale co kraj to obyczaj...

India lepiej nie myśleć o tych historiach bez happy endu. .. bo człowiek się skupia na negatywnych.
a co do porodu to będzie wszystko dobrze :)

ja za tydzień idę robić badania. .. ciekawe co mi wyjdzie. jak znowu infekcja to chyba zwariuje. ..

Kulcia ale organizcja hihi tak na spokojnie mi się wydaje i naturalnie ci to przychodzi :) super :)

India następna wizyta to chyba najwcześniej na wiosnę bo wcześniej jakoś nie widzę żeby nas odwiedzali. ..

Viola zdrowiej kobieto bo to nie czas na chorowanie ;)

w ogóle był u nas wczoraj gościu mierzyć drzwi wejściowe bo chce nowe... no i nie wiemy czy jest duża różnica w drzwiach od firmy a takich w lm czy casto. .. wiadomo kilka setek w cenie... niby obie opcje mają ościeżnice progi klamki zamki tyle samo zawiasów itp...
wszystkie takie sprawy są dla nas nowe i za bardzo nie wiemy co sprawdzać i o co pytać. ..
jeszcze znajomy fachura może dopiero za dwa tygodnie nam położyć regipsy w jedej części przedpokoju. ... aaa i nie wiem co z szafą ... a tu czas ucieka... :/

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie nie znam na wejsciowych drzwiach :-) ale te w mieszkaniu mamy solidne, takie ze jak sie zamknie to.nie prawie nie slychac co za nimi sie dzieje. Trzeba wytezac sluch

TP 12.10

Życiowa uwierz mi, że jeżeli chodzi o drzwi to jest mega różnica. Sąsiadka miała z marketu i jedna wielka tandeta, powycierały się zwyczajnie. Jeżeli chodzi o firmy to też trzeba uważać, moja Babcia jak zmieniała wzięła najzwyklejsze i wszystko słychać. My nie żałowaliśmy kasy na wejściowe, wzięliśmy najlepsze i jest różnica. Fakt finansowo też. A w mieszkaniu mamy z marketu.

Hej Laski ;)
Wczoraj już nic nie pisałam, bo starałam się przysypiać, żeby mnie nic w gębie nie bolało, a nie chciałam brać żadnych tabletek ;p Noc całą przespałam bez bólu, teraz trochę ćmi ale da się wytrzymać ;)
Za chwilę się biorę za jakieś sprzątanie i zupkę nastawię a na resztę dnia planów brak, zobaczymy jak mój z pracy wróci czy coś wymyśli ;)

KasiaMarysia nie wiem Kochana czy wszędzie takie ceny, ale wczoraj wziął 150 zł za wyrwanie.
Życiowa nie podpowiem nic, bo się nie znam na drzwiach ;p My jak się wprowadziliśmy tu na mieszkanie to myśleliśmy o wymianie, ale póki co są te co były ;p moja mama jak wymieniała, to chyba kupiła w castoramie i są solidne i chyba z 9 zastawek się zamyka przy zamykaniu jednym zamkiem, ale dawała za nie coś koło 1000zł. Mój brat z kolei kupił też w markecie budowlanym i były felerne, normalnie się po jakimś czasie powyginały ;/
Czarnuszka nie dobrze, że dalej chudniesz, za duże obciążenie dla organizmu i faktycznie może najpierw jakiś dietetyk, żebyś już nie gubiła kg? Nie wiem co Ci doradzić, ale kurcze to może być powód Twoich problemów ;/
Zapytaj ginki co o tym sądzi czy coś, ja trzymam cały czas kciuki za Ciebie :)
OlaMagda to czekamy na Twoją córcię :D

Ściskam was ;*

reklama
No naprawdę teraz ten czas tak szybko mi leci ze coś strasznego . ;p

KasiuMarysiu ja zbytnio wyboru to nie mam pojadę tam gdzie mi bliżej i do tego miasta gdzie chodzę do lekarza . Poza tym tu rodziła moja mama i siostra także podtrzymam tradycje ;)

[emoji170][emoji179]Filipek , 36 tydzień[emoji179][emoji170]

Do góry