Hej Laski

Wczoraj już nic nie pisałam, bo starałam się przysypiać, żeby mnie nic w gębie nie bolało, a nie chciałam brać żadnych tabletek ;p Noc całą przespałam bez bólu, teraz trochę ćmi ale da się wytrzymać

Za chwilę się biorę za jakieś sprzątanie i zupkę nastawię a na resztę dnia planów brak, zobaczymy jak mój z pracy wróci czy coś wymyśli
KasiaMarysia nie wiem Kochana czy wszędzie takie ceny, ale wczoraj wziął 150 zł za wyrwanie.
Życiowa nie podpowiem nic, bo się nie znam na drzwiach ;p My jak się wprowadziliśmy tu na mieszkanie to myśleliśmy o wymianie, ale póki co są te co były ;p moja mama jak wymieniała, to chyba kupiła w castoramie i są solidne i chyba z 9 zastawek się zamyka przy zamykaniu jednym zamkiem, ale dawała za nie coś koło 1000zł. Mój brat z kolei kupił też w markecie budowlanym i były felerne, normalnie się po jakimś czasie powyginały ;/
Czarnuszka nie dobrze, że dalej chudniesz, za duże obciążenie dla organizmu i faktycznie może najpierw jakiś dietetyk, żebyś już nie gubiła kg? Nie wiem co Ci doradzić, ale kurcze to może być powód Twoich problemów ;/
Zapytaj ginki co o tym sądzi czy coś, ja trzymam cały czas kciuki za Ciebie
OlaMagda to czekamy na Twoją córcię
Ściskam was ;*