reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India pamiętam jak mieszkałam w Płocku i mnie naszło ma oponki (pączki wiedeńskie albo gniazda poznańskie) i w całym Płocku nie znalazłam. .. teściowa mi z wawy przywozila hahah[emoji14]i wtedy pierwszy raz usłyszałam nazwę pączek wiedeński ;)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

India pamiętam jak mieszkałam w Płocku i mnie naszło ma oponki (pączki wiedeńskie albo gniazda poznańskie) i w całym Płocku nie znalazłam. .. teściowa mi z wawy przywozila hahah[emoji14]i wtedy pierwszy raz usłyszałam nazwę pączek wiedeński ;)

Powiem Ci, ze co buda to inna nazwa. Tak samo z preclami :-) a to bajgiel, a to precel.... Wszedzie trzeba czytac te etykietki z cenkami :-)

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Wróciłam z miasta. Oczywiście w Lidlu złapało mnie "coś" ból z krzyża nisko i brzucha, myślałam że zacznę rodzić tam. Ledwo na przystanek doszłam, brzuch mam twardy jak kamień a przecież biorę magnez.

Chyba Wam nie pisałam, dziadek 2 tyg temu spadł z łóżka. Myśleliśmy że to stłuczona noga. Wczoraj lekarz domowy skierował go do szpitala i okazało się że w biodrze złamana;/ Cóż dziś zdecydowali , że operacja, bo jeszcze wczoraj nie było mowy ze względu na niewydolność krążeniową.
Po konsultacji z innymi lekarzami stwierdzono, że lepiej operować , bo inaczej kość się nie zrośnie tylko zacznie gnić.

Życiowa ja co do drzwi też nie podpowiem, my na wsi mamy takie normalne wejściowe... A czasem się tak nie stresuj, zdążysz wszystko zrobić kochana:)
A te ubranka nie do 22??
India ładna waga:):) moja w 31tc ważyła 1770 więc może nadrobiła to 200 :) Masz termin na 09/10 ?? Nie tak jak Życiowa ?? 10/10 ?:)
obiad pierwsza klasa :)

Viola to oby pomogły te leki bidulko, zdrówka. A synek jak się ma ?

Nuśkaaa u mnie na NFZ jest chirurg, który raz dwa wyrywa. Trzeba za znieczulenie tylko 10 zł zapłacić.

Kasia u mnie ten termin 10/10 był na postawie gadania gina najpierw bo mówiła ze tydzień wcześniej cc.
się okazało ze to zupełnie nie zależy od niej i 12 września się dowiem kiedy będę miała cięcie.
ale już nie pisałam do Nuski żeby zmieniała coś ;)

a ty weź dbaj bardziej o siebie. i sama nie laz po marketach! na ulicy chcesz zaslabnac?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

no na połowkowym miał 480gram... a na tym ostatnim 1200 niecałe. .. nie wiem czy ta moja będzie go ważyć. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
To moze akurat tak zostal zmierzony. Na innym forum dziewczynie z blizniakami powiedzieli, ze jest duza roznica miedzy nimi i wyslali do szpitala, a tam zmierzyli i okazalo sie, ze ta roznoca wcale nie taka straszna

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

reklama
India ale wiesz jak to jest[emoji14]jakby to moja prowadząca go mierzyla to bym nie myślała tak o tym ale mierzył go naprawdę dobry specjalista jak nie najlepszy w moście i stad mi nie chce z głowy wyjść ta waga[emoji14]

Do góry