reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka, nie ma co wracac do przeszlosci.. I Mariolcia tak samo. Pare glebokich wdechow dziewczyny, i myslcie o PRZYSZLOSSCI <3

reklama
Minka, zrob lasagne ;D za mna lazi od jakiegos czasu i chyba zrooobie! Albo zapiekana papryke z mieskkiem zrobie, mniaaami!

No u mnie narazie żadnych objawów ale @ ma przyjść za 10dni. Wczoraj wydawało mi sie ze mnie pobolewa podbrzusze troche ale zaraz sobie wbilam w głowę ze to za wcześnie jak owu byla w weekend :p a dzis od rana straszne wzdecie mam aż boli :/
AniaaH u mnie w pierwszej ciąży śluz to byl pierwszy objaw i tez wtedy nie wiedziałam ze to na ciaze może być :) teraz juz wiem ;)

Violka, a moze nie za wczesnie, hmm? :D moze jednak cos tam kuulo w dobrym tego sllowa znaczeniuu?

Musisz cos doobrego na wzdecie sobie wziac, na pewno Ty juz wiesz co skuteczne jest;D

Teraz np.sluzu nie mam, ale w ciagu dnia jest, jak wstaje rano go nie ma. Tylko ze juz nieraz mialam go przed @, i potem nagle byla @ :( no zobaaaczymy, bo nigdy az tak wwczesnie sie nie pojawiaal. Chyba, ze @ bedzie wczesniej..

Lasagne jest Pyyyychotkaa! Martyna wysle Ci troooche ;D na snapie, haha :D

reklama
U mnie zazwyczaj przed @sucho Ja mam to zapalenie pęcherza więc ten miesiąc raczej stracony Muszę sobie dziś żurawinę kupić. Bo mimo wszystko boję się brać mmocniejszych leków.

Do góry