reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India hahaha no takie są początki macierzyństwa pod kątem ćwiczeń[emoji14]ja teraz tez mam powera i sobie mowie nooo od razu jak lekarz pozwoli to ogień[emoji14]wcześniej leciutko cwiczonka na piłce. .. może rowerek bo mam akurat... a prawda taka ze na początku to się jest rozwleczonym takim i w ogóle[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
My sobie z M. jak miał wolne włączaliśmy filmy, bo mały i tak spał jak to bobas. Długo żadnego filmu w całości nie obejrzałam - zasypiałam po 20-30 minutach i M. mi musiał opowiadać resztę :-)
I zabijcie mnie (nie dosłownie), ale nie pamiętam czym my się żywiliśmy, co jedliśmy na obiady i kto je robił :D

reklama
Ja tam nie widzę żeby było krzywo hehe ;) ale myślałam że masz trochę ten fiolet jaśniejszy a on taki fajny wyraźny to jaśniejszy napis by też bardzo ładnie wygladal;)

[emoji170][emoji179]Filipek , 36 tydzień[emoji179][emoji170]

Marysia ja staram się nie wychodzić tutaj. Szczególnie jak sama jestem. Idę do sklepu i spadam do domu, jak jest ciepło idę sobie na balkon. Każdy mnie zaczepia, pyta czemu tam już nie pracuje. A gdybym na rolki wyszła to też by gadali. Niby miasteczko tyle ludzi, a gadają gorzej niż na wioskach. Uroki blokowisk.

India ja nie moglam biegac: ( kawalek przebieglam i strasznie swedzialy mnie uda, wysypke mialam.
A szybko Ci zlecial okres niemowlecy z Radkiem??

Życiowa masz rowerek stacjonarny?

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Ej laski nie bójcie się ją jestem po porodzie tydzień a mam powera normalnie. Sprzątam , gotuje dziecko bawie i juz mam ochotę na bzykanie:D na razie jest super. Juz nie pamiętam jaki był poród i mogę drugie bobo robić[emoji14] także nie myślcie , że będzie chujowo po porodzie :)

A co do kup to nie śmierdzi aż tak. Normalne, że cud to nie jest ale jak zrobi kupę to nie poznamy wachajac pupiszona.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia mam :) po kupnie mieszkania wprawdzie stoi w naszej graciarni ale się go wyciągnie w odpowiednim czasie :)
hantle niestety gdzieś mi przepadły. .. ale to nic. obciążenie nie potrzebne na początek :)

Kulcia to masz wyjątkowe szczęście chyba..
moja jak czasami nawalila w pampka to nie musiałam się schylac nad nią bo od razu wiedziałem... a jak to było w autobusie to nie tylko ja wedzialam hehe

jesuuu ja mnie mały nisko gmera ooo ja. ... dziwne. ...

India ja nie moglam biegac: ( kawalek przebieglam i strasznie swedzialy mnie uda, wysypke mialam.
A szybko Ci zlecial okres niemowlecy z Radkiem??

Życiowa masz rowerek stacjonarny?

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]
Generalnie szybko, bo jak miał 8 ms wróciłam do pracy. Poza tym to wieczne nie wyspanie też się trochę do wymazania wspomnień przyczyniło.... Dużej ilości rzeczy nie pamiętam, bo nie rejestrowałam

reklama
Życiowa - nasze trochę na mm były to i smrodek bardziej inwazyjny ;-)
Ja to się już nie mogę doczekać tych kup po samą szyję :p hehe

Do góry