reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej :) moje dziecko już od godziny wykapane śpi ładnie :) najedzony i ja też jem.

Ja do cc jak szłam to szyjka wysoko i zamknięta była zero rozwarcia.

Dziś zdjeli mi szwy I podobno zagojone świetnie aż zdziwiona była lekarka , że tak ładnie wygląda tydzień z kawałkiem po operacji.
Laktatora nigdy więcej nie użyje , wczoraj chciałam ściągać i dzisiaj już mam za dużo. Wkładki mi przeciekaja xD nie boli ale leci jak z kranu. A nie miałam nic. Sutki nie bolą i nawet maltanu nie używam.

Jest fajnie kochane. Idźcie rodzic juz! Te terminowe :D

Życiowa to dobrze , że nie wody. :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia coś za grzeczne to Twoje dziecie; p nic Ci nie dokucza ?hehe ;) oby i nasze takie były ;p
Super ze wszystko ładnie się goi ;)

Marysiu a zjadłam kielbaski smazonej z cebulką i teraz płatki kukurydziane . A wcześniej jadlam śledzia i twarożek ze śmietaną i cebulką i jabłko i brzoskwinie i juz byłam w WC przez to może z 10 razy ahh.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

haha no tak w sumie nie pomyślałam że chciałaś wyjść gdzieś sama[emoji14]

jejku zakręcona jestem jak ruski słoik. ..

Nadziejka oooo płatki to dobry pomysł jest !!! z zimnym mleczkiem :D
jak tylko uda mi się wstać bo mały znowu mi dokucza w tym mało komfortowym miejscu :/

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ano nic nie dokucza . Kochane dziecko. Leży sobie czasem i patrzy nie widząc jeszcze :)

Kurde ale macie gastro dziewczyny :D

OlaMagda pytałaś ile mi spadło. Nie wiem bo wagi nie mam[emoji14] ale coś na pewno hehe sam syn 4 kg wiec na pewno tyle haha

Jutro mamy sesje noworodkowa prawdopodobnie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nadziejka ja tez zaliczylam wc. Rano 3 kanapki z pasztetem i ogorkiem kiszonym ,pozniej 5 kanapek z pasztecikiem pomidorowym z ogorkiem kiszonym, w miedzyczasie maliny, winogron, orzeszki slone, zupa ogorkowa, w na kolacje omlety 3 male plus owoce, zupa ogorkowa = wc i tata budyn zrobil, nie chcialam zeby mu przykro bylo.

Kulcia super ze taki grzeczny syn. Oj chciala bym kochana urodzic juz ale jeszcze tydzien.
Dobrze ze z pokarmem sie wyrownalo i nie bola Cie piersi.

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Do góry