reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
KasiaMarysia wcześniej mu nie wadzilo ze wszystko ja robiłam[emoji14]
kurde skurcze mnie łapią. .. nie lubię ich bo brzuch się ciężki robi i nieprzyjemne to jest...
wczoraj oboje gadaliśmy do Tymiego żeby już nie gmeral tak nisko ze mamusie to boli itp[emoji14]i wieczorem juz nóżki były widoczne wysoko z boku wiec może się ułożył inaczej :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Marysia, raz na wozie raz pod wozem :p
Nie sądzę, abyś już zawsze miała być sama, zobaczysz, że jeszcze Ci się ułoży kochana :-) Tylko bądź wybredna trochę i bierz sobie odpowiedzialnego faceta

A na coz mi facet. Ja to mam wstret. Bleeeeh nikt mnie nie pociaga, nikt mi sie nie podoba :):) chyba ze P.

Życiowa przestraszyl sie moze:) niech pracuje hi hi hi.

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Taka myśl mi wpadła teraz do głowy- ciekawe czy czytają nas Minka, Mariolka, CzarnaMadzia...... :]
Wczoraj o Mince myslalam, a Czarna kiedys ocenila negatywnie moj wpis tu tylko nie wiem przypadkiem czy nie. Ale musiala czytac skoro tak sie stalo.

Dziewczyny tak poza tematem, oliwka z babydream jest zajefajna. Bardzo nawilza :) ooj czuje caly czas miekka skore na brzuchu.

KasiaMarysia najlepiej przestać myśleć o wszystkich facetach. a życie bywa zaskakujące uwierz mi. też myślałam że już nigdy nie zwiaze się z nikim i nikomu nie zaufam a jednak :)

A niech czytają :) może jak którejś się poszczesci to nawet napisze :) czego im wszystkim życzę.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ogóle oliwek nie lubię, tylko kemy i balsamy wchodzą w grę, ale markę babydream sobie chwalę.
Kupujecie te pampki z Lidla?
Zastanawiam się, bo nie pamiętam - ile opakowań pieluch w rozmiarze 2 zejdzie? Chyba dużo, co? Bo kupiłabym te toujurs, żeby mieć rozeznanie które najlepsze.
I pytanie - czy te Lidlowe w razie czego to są w regularnej sprzedaży czy tylko okazjonalnie????
Jeszcze happy muszę dorwać :-) i będę kręciła filmiki z testami hahah :D

reklama
Życiowa popieram, popieram:)

India kupilam 1, jak dla mnie sztywne. I chyba normalnie mozna kupic ale w regularnej cenie:)

Do góry