reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Przed chwilą czytałam na necie ciekawostkę,że najbardziej płodne kobiety są z województwa pomorskiego,a najmniej z opolskiego.Ludzie nie mają co wymyślić:/

Nadziejka, nooo boo ja glodna jestem ostatnio:) a jeszcze teraz spalamy z moim P duzo kalorii i wiesz musimy dobrze zjesc zeby miec sile:D
Mariolka o jeju :)

cześć :)
jejku tak od rana o jedzeniuuu.... jesteście niemożliwe :D
ja dzisiaj robie gulasz z ziemniakami i buraczki zasmazane ;)
idziemy mieszkanie dzisiaj pierwsze oglądnąć :)
przedłużyłam sobie urlop do końca tygodnia :p a co!

wczoraj korzystałam z podpowiedzi i nie szłam pod prysznic ba! nawet siku mi się nie chciało wiec poduszka pod tyłkiem była. .. i nawet nie wstawalam po... od razu spać poszłam :p a wczoraj niby pierwszy dzień owu ale u mnie to niestety nie miarodajne info :p

Ale tematy jedzeniowe :) :) :)
Noo na wzdęcia to wiem wiem, mi najbardziej pomaga ulgix :) i juz zażyłam.
AniaaH no to trzymam kciuki aby tym razem bylo inaczej ze śluzem!! :D

reklama
Do góry