reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1471872641987.jpg

tu widać wlosowe efekty ;) no i bęben z dzisiaj ;)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Załączniki

• 1471872641987.jpg
    1471872641987.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 167
reklama
Życiowa - powiedziałabym, że Ty już do blondu wróciłaś :-)
Ja póki co mam jasny brąz i zastanawiam się czy zrobić:
- miedziany
-ciemny brąz
- fioletową czerń
- jasny brąz
Jak zwykle jestem mega zdecydowana :-)
Ja powinnam mieć multum peruk i zmieniać wedle mojego widzi-mi-się :-)

Życiowa ale masz bęben! Pięknie :)

Kasia super , że mocz wyszedł w porządku.

Ignacy ma w środę pierwsza wizytę u pediatry, trochę się stresuje mimo, że rozwojowo idzie dobrze. Odruchy i inne sprawy ma ale jednak wiecie... ja to panikara jestem[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

India hahaha takie jednodniowe próbne farby powinny być. żeby sprawdzić co nam pasuje[emoji14]no z tej strony jest blond a z drugiej takie ombre trochę do jasnego brązu ;)
oj jak ja je rozjasnialam ostatnim razem to ryczalam ze śmiechu bo odrosty miałam blond a dół ciemny... wiec porobilam kucyki na łbie i farbowalam to co ponad gumką. .. niby ok. ale się okazało ze pod gumką inny odcień był. .. wiec je zafarbowalam na popielaty blond i wyrównał na szczęście :D

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Miałam zrobić pomidorówkę, ale jak zwykle nie mogę się oprzeć rosołowi, więc zjedliśmy z Radkiem rosół, a jutro go przerobię na pomidorówkę :D
zrobiłam też budyń o smaku krówki, odczekam godzinę do pomiarów cukru i biorę się za buuuuudyń :-)

Życiowa ale masz bęben! Pięknie :)

Kasia super , że mocz wyszedł w porządku.

Ignacy ma w środę pierwsza wizytę u pediatry, trochę się stresuje mimo, że rozwojowo idzie dobrze. Odruchy i inne sprawy ma ale jednak wiecie... ja to panikara jestem[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze będzie Kulcia :-)
Mnie też pierwsza wizyta stresowała, ale to bardziej z tego powodu, że to był pierwszy raz i nie bardzo wiedziałam co i jak. Zima - więc musiałam w przychodni dziecko rozbierać z kombinezonu, wózek zaparkować mimo malej przestrzeni i takie tam rozterki ;-)

India hahaha takie jednodniowe próbne farby powinny być. żeby sprawdzić co nam pasuje[emoji14]no z tej strony jest blond a z drugiej takie ombre trochę do jasnego brązu ;)
oj jak ja je rozjasnialam ostatnim razem to ryczalam ze śmiechu bo odrosty miałam blond a dół ciemny... wiec porobilam kucyki na łbie i farbowalam to co ponad gumką. .. niby ok. ale się okazało ze pod gumką inny odcień był. .. wiec je zafarbowalam na popielaty blond i wyrównał na szczęście :D

33tc ♡Tymon♡ +12kg
I Ty się ze mnie śmiejesz? :p ale z Ciebie aparatka - ale sprytnie wykombinowałaś :-)

Jest tyle pięknych kolorów włosów, a jak patrzę po zdjęciach to mi każdy pasuje (skromnie, nie?) :-)
źle mi w blondzie tylko dlatego nie robię.
No i fioletu ciemnego nigdy nie miałam :-)
Ale myślę sobie, że miedź to szybko się będzie spierała, do fioletowej czerni to nie wiem czy ciuchy będą mi pasowały i jasne odrosty będę miała strasznie, a tył głowy mam podgolony i i tak mam już dwa kolory, bo właśnie jasny brąz i dolny tył głowy mój mysi......
Podumam sobie jeszcze kilka dni i pewnie mnie któregoś dnia samo natchnie :-) zwykle tak to się dzieje

reklama
Do góry