reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ten brzuch to chyba cały czas mi rośnie bo rozstępy coraz wieksze mam . Ajj swędzi mnie to okropnie.
Maruda ze mnie się zrobiła ze jezusku .

Byłam wczoraj u koleżanki zobaczyć jej synka bo tydzień wczoraj skończył i napisała żebym przyszła ,kurde jakie to malutkie 3170 ważył . A takie jakieś grzeczne to dziecko , mówi ze wstaje 2 razy w nocy tylko ;)

[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]

reklama
Kulcia moze poprostu taka noc mial, przeciez my tez czasem nie mozemy spac w nocy.
Ola Magda mi pierw wody odeszly a bole i tak mialam takze to nie ma znaczenia.
Czarnuszka oby bylo dobrze[emoji5]
Nadziejko jeszcze troszke. Smaruj czesto brzuch, kilka razy dziennie.
Ehhh u mnie tez ma byc dzis goraco....znowu zle sie bede czula

U mnie juz jest goraco i ja jakiegos dola mam dzisiaj. Finanse mnie dobijaja :-/
Moje lenistwo tez mnie dobija....
Upal tez. Do dupy dzisiaj wszystko

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

Czarnuszka dziękuję :)

Nadrobilam Was dziewczyny wczoraj wieczorem i zapomniałam co komu miałam odpisać ;)

Nadziejka śliczne łóżeczko :)

Co do usg to ja do tej pory miałam na kazdej wizycie czyli srednio co 4tyg, teraz tez pewnie będę miała bo to będzie 30tc wiec to trzecie ważne tak??

U nas rez się zapowiada super pogoda. Dzis tylko trochę poogarniam ale jutro juz gotowanie na imprezke się zacznie. Dobrze ze ma byc ładnie bo impreza na ogrodzie :) w domu bym 25 osób nie pomieściła... I pomyśleć ze to tylko czworka znajomych a reszta to rodzinka :)

Ehh India uśmiech na twarzy! Wszystko się ułoży, nie ma innej opcji. Może masz dzis gorszy dzień i takie myśli Cie dopadaja a i pogoda tez robi swoje.

Ja się trochę martwię jak to będzie z finansami po urodzeniu malej bo do tej pory jak najwięcej odkladalismy żeby miec na budowę, niewiem czy nam sie uda później odkładać...

India nie martw się kochana :*
ja też ciągle się dreczylam myślami jak to będzie. .. ale tak na dobrą sprawę to będzie jak ma być bo co wymysle teraz?[emoji14]
i odpuscilam. .. i jestem szczesliwsza od tamtej pory ;)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Heeeejka [emoji1][emoji1][emoji1] wskakuje pod prysznic, zrobie sniadanie i siadam do Was. Ktos ma ochote na budyn??????:)

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

reklama
Ja wiem, ze sie ulozy i co ma byc to bedzie, ale tak jakos... Moze poprostu mam gorszy dzien i po poludniu wszystko wroci do normy. Ide pod prysznic, ogarne balagan w kuchni i moze odzyskam kontrole nad swiatem

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

Do góry