reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja na obiad mam.poerogi z biedronki. Zajebiste są. Z serem malinami i truskawkami. Super [emoji108]

Mój Igi dziś juz spokojnie. Kupa i bączki obecne. Wczoraj koperku nie wypił, tata mu rowerek zrobił i ruszyła maszyna.

Czekam na położną a potem na spacer ale nie wiem jaka pogoda właśnie...

India ja miałam i mam nadal. Raz byłam sama to myślałam że nigdy jie wstanę. Taki zastój.

Ej koleżanka moja w szpitalu , 37 tydzien, cc planowane ma mieć 12.09 a Ci jej wyciszaja skurcze a do 100 dochodzi dzisiaj co 4 minuty ma mniej więcej. Moim zdaniem powinni jej zrobić to cc bo rozwarcie tez ma.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
W tych szpitalach to kombinują.... ale może uda im się zatrzymać akcję i maluch jeszcze posiedzi chwilkę?

Hej jestem jestem. kawa wypita juz. .. gorąco bardzo juz jest.

Moim zdaniem powinni zrobić jej cc a nie wstrzymywac. cisza donoszona szczególnie jak akcja sama idzie.

ja dzisiaj złożyłam łóżeczko :)

1472545458860.jpg

nic mi się nie chce. .. napilabym się coli albo czegoś gazowanego... ale nie wody[emoji14]
młody się rozpycha. Marysia gada (jak zawsze).
chyba wezmę prysznic... może mi się lepiej zrobi...

dzisiaj przyjdzie pan id remontu... a w czwartek te drzwi wymienia :) jupi!

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472545458860.jpg
    1472545458860.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 144
a ja właśnie odebrałam ostatnią paczkę z gemini i z rzeczy, które jeszcze muszę kupić został tylko materac i ręczniki papierowe :D czekam jeszcze na kilka paczek, bo w piątek chyba z 8 zamówień zrobiłam i koniec.
Koniec kasy i koniec zakupów :p
Reszta za miesiąc.

-India a masz już naszykowaną torbę ?

-Życiowa łożeczko pierwsza klasa:) + organizer :)

- Kulcia smacznego :)
37 to już donoszona ciąża, może dziecko małe tak jak u mnie i dlatego wolą poczekać z akcją porodową ?

-Nadziejka gdzie zaginęłaś w akcji ?

Dziewczyny mam pytanie. Do takiego napisu
1472546921399.jpg
jakie motylki beda bardziej pasowaly czarne czy biale?

[emoji173]Madzia om 38 tydzień[emoji177]

Załączniki

• 1472546921399.jpg
    1472546921399.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 151
Organizer szyty na "oko" ale pasuje idealnie :D

następna akcja to pakowanie torby... i wypranie kombinezonow bo one na 40stopni. musze poczekać i tak aż rodzice przyjadą i przywioza mi pościel jeszcze jedna... no i musze jednak kupić taką falbanke maskujaca pod materac. .. albo coś w ten deseń bo nie podoba mi się ze widać stelaż na którym leży materacyk. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry