reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ja tez bez kawy nie mam dnia. KasiaMarysia a jak ty miewalas duszności i z ciśnieniem akcje to bym opuściła sobie tą kawę. juz lepiej herbatę z liści malin pij. masuj brzuch i piersi itp. bezpieczniej niż ta kawa...
nie słyszałam o takim sposobie

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
ja tez bez kawy nie mam dnia. KasiaMarysia a jak ty miewalas duszności i z ciśnieniem akcje to bym opuściła sobie tą kawę. juz lepiej herbatę z liści malin pij. masuj brzuch i piersi itp. bezpieczniej niż ta kawa...
nie słyszałam o takim sposobie

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Jedna wypilam na sprobowanie i spedzilam czas w [emoji372] [emoji1] bo ja nie pije na co dzien i moze dlatego. Polozna mowi zeby sutki masowac ha ha ha ha jeszcze w masturbacje wpadne[emoji1][emoji1]

OlaMagda mamy nadzieje, ze urodzisz lada chwila:)

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Hejka Laski ;)
Ale mam dzisiaj nudny dzień masakra ;/ Wzięłam książkę i stwierdziłam, że mnie nie zaciekawiła, w tv nic nie leci ciekawego, mój ma cały wieczór zaplanowany i w ten oto sposób nie wiem co ze sobą zrobić ;p
KasiuMarysiu ja kiedyś kawę piłam nałogowo ale rozpuszczalną, potrafiłam po 5-6 kaw dziennie albo 2-3 pół litrowe ;/ od kiedy jestem w ciąży wypiłam kawę może z 3-4 razy ;p wolę herbatkę ;)
India świetny kolor ;) sama się zastanawiam czy sobie nie przyciemnić włosków przed ślubem, ale już 11 miesięcy nie farbowałam i mam dylemat ;p
Anna25 gratulację potwierdzenia córci ;) To w sumie chyba tak jak chciałaś ;D
OlaMagda czekamy jak coś ruszy u Ciebie;) potraficie z Milenką budować napięcie hehehe ;p
Aniaa_H pipko jak już się tu pojawiasz to naskrob czasem co u Ciebie! ;)

Hop siup tralala wróciłam do koloru :)
1472749961285.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472749961285.jpg
    1472749961285.jpg
    59,7 KB · Wyświetleń: 107
KasiaMarysia to przecież weszłam hihihih ;p wczoraj miałam dużo zajęć i aż mi się chciało wszystko ogarniać, a dzisiaj jakoś mi nic nie pasuje ;p

aaaa żałuj[emoji14]To kiedy męczyzni wracają ??

India jesli nie pijasz co dzień kawy to nie polecam. To coś ala lewatywa. aż mnie kłuje w środku :(
Pije, tylko teraz to taka lagodna :-)

Marysia, zeby nie wiem co - jak organizm do porodu nie gotowy to nic Ci raczej z domowych sposobow nie przyspieszy.

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

reklama
India bolesna sprawa. Chodzic nie moglam [emoji25]
Takze nie polecam.

Lubicie cukinie? Ja juz 3 dzien jem na kolacje. Nir zdrowo bo smazone ale za to same warzywka.

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Do góry