reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Uuu kocham Kiciusie ;)

Nuśka dobrze ze to z tyłu ząb . Moja koleżanka jak pojechała do pracy do Szwajcarii to złamała jedynkę na pół jak jadła pizze i przyklejala ja na corege bo stwierdziła że szkoda jej pieniędzy na tamtych dentystów i zrobiła go dopiero po miesiącu jak zjechała ;p

Tak sobie myślę że jak to jest ze w jednych szpitalach pytają czy kobiety chcą znieczulenie przy porodzie a w drugich nie i baba ma się męczyć. Głupie to jest wszystko. Niby ten sam kraj a wszędzie inaczej.

[emoji173]Filipek, 38 tydzień[emoji173]

reklama
Anna25 skad ja znam takie gadanie ojca[emoji36]
Chociaz kurde jak przyjechalam po pogrzebie to cos inaczej sie zachowuje, az dziwne...
Moze Twoja mala chciala Cie pocieszyc tymi kopniakmi.

Nuśkaaa a skurcze są i przechodzą. Czasem cieżko określić czy sie skurcz zaczyna czy nie.
Ja sobie chwale leginsy z Pepco tylko te dlugie,bo te krotkie to kiepskie maja. Szybko sie znoszą.
A bulke z czym jadlas?

Nadziejka jak wypelniasz plan porodu to masz miejsce na znieczulenie. Moze po prostu nie zaznaczyly ze chca.

India super, ze balkon skonczony. Rach ciach i po bolu :) mozna sie opalac :)

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Marysiu u mnie nie ma żadnego planu porodu. Nie dają znieczulenia i koniec. Nawet położna mówiła ostatnio żebym się nie nastawiala bo niestety tak to już w naszym szpitalu jest.

[emoji173]Filipek, 38 tydzień[emoji173]

Nadziejka w wielu szpitalach niestety nie ma dostępnego znieczulenia ani gazu ani nic. po prostu. to chyba wynika z limitów NFZ. nie przeskoczysz tego ;)

planu porodu tez nie miałam. ale nie wiem czy w 2011 to funkcjonowało w ogole[emoji14]bo dopiero się słyszało o pomysłach na nowelizację dotyczące porodów. ale na szkole rodzenia juz mówiono o ochronie krocza na przyklad czy właśnie o tym ze lewatywa jest na życzenie :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka wszedzie jest. Sciagnij sobie na rodzicpoludzku.pl :) i znieczulenie jest refundowane podejrzewam. Zapytaj jej niby dlaczego nie dostaniesz.

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

No wiem ze obiecywałam na dziś :-/ a tu nic :-( pewnie wstawię sie w poniedziałek na termin i dadzą mi globulke na wywołanie każą chodzic po korytarzu i czekać na skurcze [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji4][emoji4][emoji4][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Nadziejka - No wlasnie to jest dziwne jeszcE w Polsce , ze co szpital to inny. Tu wszędzie daje sie znieczulenie jak tylko masz 3cm rozwarcia to odrazu przychodzi anastazjolog , i bez boli sobie czekasz az bedzie na 10cm

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

reklama
Do góry