reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiuMarysiu dobrze ze wody były czyste. to najważniejsze.
no właśnie na brak rozwarcia to chodzenie i piłka by była fajna...
ponoć pomaga mu się robić. na mnie nie działało niestety ale u ciebie ruszy w końcu!
może pokrec biodrami tak jakbyś hulahop kręciła... żeby miednice rozruszać. a Madzia jest już w kanale?
:) ale niespodziankę nam zafundowalas ;)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dzień dobry Dziewczyny ;)
Miałam mega ciężką noc przez tego zęba i lekko napuchłam ;/ ale już jest znośnie więc dalej bez tabletki lecę tylko zimne okłady robię ;)
Za chwilę się wezmę za robotę to nie będę miała czasu o tym myśleć ;)

Dorcia działajcie tam, działajcie ;) ostatnio Ania nam pozytywa wstawiła to teraz pora na kolejną ze staraczek ;)

Aniaa_H uwielbiam Kraków, myśleliśmy nawet o przeprowadzce tam ;) udanego szaleństwa ;D
Wyobraź sobie kochana, że mój eM jest w trakcie robienia C+E hahaha ;) kolejne podobieństwo ;)

Nadziejka to trzymam kciuki ;) może dzisiaj razem z Kasią będziesz tuliła swój mały cud ;)

KasiaMarysia Kochana trzymam kciuki za Ciebie też ;* jesteś mega dzielna ;) od rana takie emocje nam zafundowałaś ;)

Będę zaglądać co jakiś czas ;)
Miłego dnia ;*

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

No widzisz, mnie jak na IP położyli pod KTG ostatnio co byłam, to plecak pod łóżkiem schowałam i leżałam bez telefonu, a M. w poczekalni świra dostawał, bo nie wiedział co się ze mną dzieje i pisał i dzwonił , a ja leżałam i słyszałam jak ten tel. ciągle wibruje.... to było najdłuższe 75 min jakie pamiętam
Teraz będę sprytna i telefon biorę na łóżeczko, bo rozumiem, ze nie ma żadnych przeciwwskazań???

reklama
nam na oddziale pozwalały ale żeby się nie ruszać tylko :) jeśli pytasz czy jakiś zakłócenia mogą być to chyba nie bo do sondy tego tel nie przykladasz przecież. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry