reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A teraz nie chce spać, niedawno sie dopiero wykapala.
Jutro jedziemy na odpust i na stragany juuuupi

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473280854525.jpg
    1473280854525.jpg
    69,6 KB · Wyświetleń: 76
reklama
No ja później nie miałam wyboru i pielęgniarki mi go walnely do mnie ;) u nas się ma od pierwszych chwil dziecko , nie ma sali noworodkowej. Całe szczęście , że jest sala rodzinna i mąż był ze mną 24 h bo pewnie bym skisla hehe Ciebie nie było z nami wtedy jak miałam cc ale na pierwszą dobę w histerie wpadłam z bolu, bałam się , że zdechne haha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A z Was dziewczyny jestem dumna. Wiem co teraz przechodzicie bo dla mnie to świeże wspomnienie . Będzie coraz lepiej. 3 dni mina i juz będzie lżej :) a po tygodniu zapomnicie jak bolało :*** a poza tym warto tak cierpieć co? :)

No ja nie miałam młodego w pierwsza noc. Ale na drugi dzień rano o 9 wykapany i pachnący przyjechał do mnie a ja jęczałam z bólu... Tydzień po cc juz bólu nie pamiętałam :D

U mnie byl wtedy zakaz odwiedzin, nawet tatusiów z powodu epidemii grypy... Do głupiej łazienki szło sie biegiem i pilnowala koleżanka ze sali..

Dobrze że teraz listopad - grypy raczej nie powinno wtedy być.

Dziewczynki życzę w miare przespanej pierwszej nocki - oby rana po cc dala pospać:*
Ola a Tobie może jakiegos rozkrecenia akcji?? :)
A wszystkim DOBREJ NOCY :*

No teraz nawet dzieci się nie kąpie w szpitalu :) ale Ignaś wyszedł czysty tak jak na fotkach widzialyscie.

Nadziejka i Marysia no i karmienie piersią to długi proces. Pamiętacie jak ja się męczylam żeby pokarm był? W poniedziałek urodziłam a w sobotę nadszedł.

Nadziejka, KasiaMarysia i sie poryczalam dwa razy!!! gratulacje Kochane!!!![emoji322] [emoji322] [emoji322] [emoji322] [emoji322] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Anna, to ja tak przez Ade mam parcie na slodycze???? Normalnie ciagle tylko o cukrze i fast foodach mysle....

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10
India no ja tak sobie to tlumacze,ze to Nadii zachcianki [emoji3]

Anna kupiłam na targu ;) 22zl. Bylo tyle ślicznych różowych, fioletowych ale lżejszych takich na teraz. A ta jest fajna
chyba jutro na targ skocze [emoji2]

8599e6ydh9ss8jgy.png

Dzien dobry [emoji5]
Nadziejko, Marysiu jak noc? Grzeczne maluszki?
Ola w nocy nie pisala...moze wkoncu spala dobrze albo pojechala rodzic[emoji5]
Milego dnia dla wszystkich[emoji5]

reklama
Do góry