reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejko - no po prostu piekny berboleć :-)
Widze, ze wraca power i dobrze, bedzie coraz lepiej :-)

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

reklama
Nadziejko śliczny Filipek :*

Ja powiem Wam że (na szczęśćie) nie ruszają mnie Wasze opowieści o cc, ja swój ból już zapomniałam i myślę że teraz też dam radę :D
Ja JESTEM w trakcie robienia syropu z cebuli na kaszel który teraz zaczął mnie męczyć :/

Życiowa pod nosek jakaś maść z mentolem lub rozgrzewająca, inhalacje z garnka z solą kuchenną i oczywiście sól morska. ale jak masz mocno zatkany to na noc psiknij sobie jakimiś kroplami typu otrivin czy podobnhe. Ja psikam xylogel po razie do dziurki i mam pięknie odetkany nos na noc, niestety na dzien juz nie pomaga.
Na gardło płukanie czy wodą ze solą czy też z wodą utlenioną jak ja płukałam.

Olaaaa!!!! TRzymam kciuki :* :* nie zdążyłam rano napisać. Czekamy na Milenkę :)

Co do babydream to nic nie powiem bo my używaliśmy dady. gdybym miała rossmana u siebie w mieście to bym może przy małej spróbowała a nie mam więc chyba zrezygnuję bo nie zawsze uda mi sie podjechać.

Ola i jak????? Kochana napisz[emoji173][emoji322][emoji172]

Pospalam, musze mala obudzic na jedzenie.

Dziewczyny to w szpitalu dostalam
1473408440517.jpg
1473408458512.jpg

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Załączniki

• 1473408440517.jpg
    1473408440517.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 222
  • 1473408458512.jpg
    1473408458512.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 226
Ooo ale super tyle pampersów??

Mój szpital bierze udział w tej akcji ale niewiem czy do listopada im pampersów starczy ;)
Ja przy Filipie dostałąm tylko niebieskie pudełko i kupę dodatkowych próbek

Ja nie dostałam jeszcze nic bo u nas dopiero dają na wypis coś tam ;)
Był obchod no mam problemy z sercem jakieś bo puls mi non stop skacze a przecież leżę praktycznie cały czas i będę miała zakładany holter i będę sprawdzać co jest. Coś mówią o jakichś lekach na serce no ale jak trzeba będzie to sie będzie brało. I ordynator mówi ze jak nie musze to żebym tak nie chodziła żebym się nie męczyla.
Ja małego nie budzę ani one też nie tylko jak się obudzi to przebierają i mi go dają do cycuchy . A glukozę mu dawały bo jest duży i mówią ze by najchętniej cały czas mleczko pił . Z jednej strony musi bo laktacja się pobudza ale z drugiej to tez tak nie dobrze i mu dały parę razy ale to tylko troszeczkę.

Spać mi się chce jak nie wiem cooo. A tu kolejna cesarka i głośno na korytarzu mocno.

[emoji173]Filipek 7.09.2016[emoji173]

Nadziejko, wszystko pod gorke u Ciebie, ale wazne,ze masz opieke i Cie zbadaja pozadnie. Moze to po znieczuleniu taka reakcja organizmu, bo nie pierwsz raz spotykam sie z podobnym opisem po CC,no ale ja to sobie mowic moge tylkko i gdybac, bo w sumie guzik sie znam

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

reklama
Do góry