reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczynki dzięki za wasze wsparcie , zwłaszcza teraz i dziś , nie pisze bo ostatnio ciagle sie użalam bo sie boje , jedni mówią ze to źle tak długo dziecko trzymać 5 dni po terminie ze to nie dobrze , potem 100 telefonów miałam dziś " No i co urodziłaś w końcu ? Jak to nie ? Nie masz skurczy ? Moze ci sie daty pomyliły okresu ? Itd itd .. I jeszcze nie mogę przestać myślec o tym dzisiejszym ginekologu dyżurnym " jak to panią boli ? Trzecie dziecko i taka wrażliwa to tylko masaż szyjki " [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
Napisze do was w niedziele jak pójdę do szpitala . Albo jakby wcześniej cos było . [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

reklama
Mala to ten brat jak moj wujek[emoji1]mysli ze rozumy pozjadal. Daj se siana. Opierdziel i juz.

3 kupy w ciagu ,1,5 h

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

A u dziadkow bylam wsumie chwile bo mieszkaja 2 km od nas.
Ej laski powiedzcie mi kiedy bylo widac i czuc malucha jak sie rusza? Tak zeby moj M mogl zobaczyc/poczuc. Kurde nie tak dawno bylam w ciazy a wiekszosc zapomnialam heheh

Marysiu on to jest ciezki typ.... masakra z nim. Lepiej sie dogaduje ze starszym bratem.
A co do kup to moj czesto robil.... prawie zaraz po kazdym karmieniu piersia.... a mojego M brata mala robila przez jakis czas praktycznie non stop kupe....

Ola, dzieci wiedzą kiedy wyjść. 5 dni po terminie to nic strasznego - małej na pewno nic nie jest.
Użalaj się nam ile wlezie, jeśli potrzebujesz! Ja z chęcią poczytam

MałaMI - no tak - przecież wyjeżdżacie! A te ruchy to nie pamiętam dokładnie kiedy czuć na zewnątrz, strzelam że coś ok 20-24 tygodnia :-)

Marysia, jak sprawy z żółtaczką?

Nadziejka, a jak u Was sytuacja?

reklama
1473452039333.jpg

India... leczę się jak.moge... wiem ze czekolada raczej nie pomoże ale przynajmniej jest słodka :/

nie wiem co robić żeby mnie bardziej nie rozłożyło...ale dzień leżałam praktycznie. .. musiałam wziąć paracetamol bo łeb mnie bolał jak cholera. .. :/
lipa straszna... jeszcze mały jakoś się inaczej ułożył i mało się rusza... napiera mocno na podwozie mi i na dole. ..
pępek miałam wypchany aż taki guzik był a teraz się gładki zrobił totalnie z reszta brzucha. ..
nie wiem co ten mały kombinuje. ..

Ola nie martw się i pamiętaj ze ciąża donoszona ma aż miesięczna granice od 37 do 42 tygodnia i wtedy jest juz i jeszcze ok.
jesteś pod opieką lekarzy. małej nic nie grozi bo robią badania żeby to sprawdzać wiec najwyraźniej to jeszcze nie jej czas ;)
a kto wie może samo ruszy do niedzieli :) trzymaj się :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473452039333.jpg
    1473452039333.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 206
Do góry