reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nie wiem czy nie zaczynaja mo sie mdłości....
Nowa prace zaczynam od następnego poniedziałku bo nie wyrobili sie z remontem. Bede podpisywac umowę bedac w ciazya oni o tym nie beda wiedziec....

Czasami mam wrażenie że jestem dłużej w ciazy niz 5t3d. Np na brzuchu nie mogę juz leżeć bo mnie boli i czuje sie bardzo zmeczona jakbym byla w 8 tygodniu hehe

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Ania a to dopiero poczatek [emoji1] a o umowe sie nie martw ich strata, Ty nie masz obowiazku gloszenia wszem i wobec ze jestes w ciazy.

Viola dla Filipka nowosc takie lozeczko, jak widac szybko sie przystosowuje:) dzielny chlopak. A Ty jak sie czujesz?

Kulcia chce wyjsc we wtorek to niech do wtorku polezy.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Zrobilam sobie zapiekanki na bulkach z kiełbasą z wczorajszego grilla.... Z zobaczył to i skomentował: zgaga cie po tym spali. Czy ty napewno jestes w 5 tygodniu?
[emoji12] [emoji16] [emoji15] [emoji23] [emoji19]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Anka to jest zalecane badanie ale nie obowiązkowe. ale twój prowadzący i tak sprawdzi powierzchownie sprawdzi podstawowe parametry pewnie :)

jejku mój ze znajomym szafę w końcu zdemontowali ale dziwnie na tym przedpokoju hehe

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry