reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia ja teraz po urodzeniu Igiego juz trzy razy byłam w mops bo ciągle im czegoś brakuje.

Kobieta w ciąży jest pod ochroną i nie wolno jej zwolnić. Ja mam firmę wiec ja się stawiam w obu sytuacjach.

Anka no i dobrze :) gratuluję wobec tego :*

Na to wygląda , ze lepiej być szczerym jednak i nie kłamać bo kłamstwo ma krótkie nogi a jakby się pracodawca okazał Chamem i Anke nie zatrudnił to i tak po co jej taki szef. A tak to nie wyszła na oszustke tylko ma pracę bez problemów :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola GRATULACJE! śliczna Milenka ;)

Wróciliśmy z nad morza, mimo września trafiliśmy na piękną pogodę. Nie czytałam Was ale podglądałam zdjęcia. Wszystkie forumowe dzieciaczki są urocze ;* ;* ;* ;*

Heh laski
Wkoncu mam inny tel i moglam zainstalowac apke forum[emoji4]
Maly dzis nie spal w dzien i pewnie zaraz zasnie[emoji5]
Aniu super ze strony szefa

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Mala dasz rade:) nogami upchaj:)

India kochana mi to tata nie pozwala ogladac takich rzeczy. Niedlugo kupie sobie tv i bedziemy ogladac:)

Wrocilysmy do domu. Uff cudownie ale duzo pracy. Ja jestem z takich osob, ktore lubia zrobic wszystko od razu czyli wypakowalam Nas i wstawilam pranie. Teraz prysznic i czekam az mala wstanie to pokarmie ja.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Marysiu ale suuper ja juz tez nie mogę się doczekać jutro jak pojedziemy do domku ;)
Musi mój kupić blachę ciasta i jakaś kawę bo musze zanieść tym położnych bo tak do mnie zaglądaly cały czas.

A tak apropo mam tak paskudny brzuch ze głowa mała .
I tak się teraz zastanawiam kto i kiedy mi te szwy posciaga? Ta położna co ja chodziłam do niej w ciazy z mojego ośrodka zdrowia czy ta z tego ośrodka gdzie zgłaszam małego. Jutro się zapytam jak to ma wygladac

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
U mnie przy wypisie powiedzieli za mam przyjąć za tydzień na ściąganie i juz :)

Nadziejka moj brzuch był duży i teraz strasznie wisi. Nie widzę blizny bo brzuch ja zakrywa. Dosłownie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry